VIDEO-FOTO Spectacol total în a doua seară de concerte, la Artmania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artmania ziua 2
Artmania ziua 2

Iubitorii rock-ului au luat cu asalt şi sâmbătă seara centrul Sibiului, la cea de-a doua seară de concerte din cadrul festivalului Artmania.

În faţa câtorva mii de rockeri înrăiţi, pe scena din Piaţa Mare au urcat pe rând Poets of the Fall, Delain, Edguy, seara fiind încheiată de un show excepţional al britanicilor de la My Dying Bride.

La fel ca şi vineri seara, show-ul din Piaţa Mare a adunat spectatori din toate colţurile ţării, dar şi străini veniţi special în România pentru festivalul de rock de la Sibiu.



 “E minunat, e fantastic! Am venit sa văd Deathstars ieri dar am văzut şi alte trupe care sunt chiar bune. Îmi place orice gen rock, indiferent dacă e heavy sau mai soft, am auzit trupe pe care nu le ştiam până acum şi le voi asculta albumele de acum incolo”, a povestit o spectatoare venită tocmai din Anglia.

Ultimele concerte din cadrul ediţie din acest an a Artmania sunt programate duminică seara, de această dată pe scena din Piaţa Mică a Sibiului. Începând cu ora 19:00, pe scenă vor urca Tagma, EvergreeD, Sky Swallows Challenger şi Blind Spirits.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite