Moartea elevei de la Mioveni rămâne învăluită în mister

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea fetei de 15 ani din Mioveni, dotorată unei hemoragii interne rămâne în continuare învăluită în mister.Rudele apropiate şi prietenii fetei sunt siguri că aceasta nu a avut nici o relaţie cu vre-un băiat.Procurorul de caz aşteaptă acum raportul final al medicilor legişti

Ana Enescu era elevă în clasa a IX la Liceul Iulia Zamfirescu, din Mioveni. ”Era o fată frumoasă şi cuminte”, după cum o descriu colegii. O posibilă sarcină a Anei a fost un şoc şi mare pentru familie şi prieteni şi asta pentru că adolescent nu vorbise niciodată despre o posibilă relaţie cu un bărbat. Rudele fetei o pun la zid pe Luminiţa Enescu, mama ei vitregă, cu care fata nu se înţelegea deloc şi discuţiile în ultima vreme erau tot mai dese şi mai aprinse. În ziua fatidică, cele două au avut din nou discuţii, însă ce s-a întâmplat atunci numai ele două ştiu, însă, din păcate, doar una mai poate să povestească. Doar că Luminiţa Enescu pune totul pe seama amestecului de medicamente pe care le-a luat cu alcool şi le-a spus oamenilor legii că nu-şi aminteşte.

Motivul morţii Anei a căzut în sarcina procurorului de caz, dar şi a legistului. Un prim rezultat, şi anume, şocul hemoragic a cauzat decesul, a ajuns pe masa procurorului, raportul final urmând să fie gata abia peste câteva zile. " Pe corpul fetei nu s-au găsit urme de violenţe, doar câteva julituri la una dintre mâini şi pe frunte.Aşteptăm rezultatele toxicologice, dar şi alte analize la microspop. Abia atunci putem stabili cu exactitate cauza şocului hemoragic", a spus doctorul Dan Manu, şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş. Rezultatul final ar putea fi unul surprinzător.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite