HOROSCOP 2011 Vezi ce-ți rezervă destinul în noul an, în funcție de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: art-divinatoire.wikibis.com
Sursa: art-divinatoire.wikibis.com

În noul an trebuie să încercăm să ne reparăm greșelile. În funcție de faptele bune pe care le-am făcut sau le vom face, Divinitatea ne va oferă ajutor, însă cei care au făcut greșeli karmice vor da socoteală acum. Astrologul Livia Maria Tăutu a făcut horoscopul pentru anul 2011.

Berbec Sentimente Planeta Saturn în casa a 7-a, cea a parteneriatului și a căsătoriei, poate da probleme între 27 ianuarie pâna pe data de 14 iunie, când are mișcare retrogradă testând soliditatea legăturilor. În această perioadă este indicat ca berbecii să fie mai atenți, iertători și îngăduitori cu semenii. În August ar fi indicat evitarea luării unor decizii majore, când planeta Mercur are mișcare retrogradă și poate testa legăturile și problemele sentimentale. Amânări, întârzieri în legătură cu unele clarificari.

Bani, carieră. În mai și iunie, Marte poate aduce câștiguri dar și pierderi. Din 31 august, până în 26 decembrie, când Jupiter este retrograd, ar trebui mărită vigilența, la fel când Mercur va fi retrograd, când e indicat să se amâne unele decizii. În prima jumătate din ianuarie, dar și ultima din noiembrie, berbecii vor avea mai multă ambiție. Din 10 aprilie până în 17 septembrie, Pluto va fi retrograd în Capricorn. În această perioadă este indicat să evitați provocările.

Familie, casă. Cu Mercur în casa a 3-a, cea a rudelor, vecinilor, fraților, dar și în casa a 4-a, cea a căminului, luna iunie aduce înțelegere și hotărâri mai bune în legătură cu familia, dar și problemele de suflet. În iulie, Venus în casa a 4-a, cea a căminului și a familiei, se pot face cu succes modificări și amenajări interioare. În august și septembrie, Marte tranzitează casa a 4-a , și oferă ocazii bune, forță mai multă, energie pentru punerea în practica a unor transformări legate de casă și gradină.

Sănătate. La început de an e bine să vă purificați organismul prin regim alimentar. În primele două luni din 2011, Uranus se află în tranzit prin casa a 12-a, a încercărilor și a bolilor. În septembrie, Mercur se află în casa sănătății și este bine să fiți mai liniștiți, să evitați stresul. În aprilie, iunie și Iulie este indicat să aveți mare atenție la problemele de coloană. Femeile ar trebui să acorde sensibilității lor o  atenție mai sporită în martie, la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie.
Pentru a vă spori energie este indicat să vă folosiți de puterea cristatelor roșii, iar rubinul vă poate aduce noroc și vă protejează de energiile spiritelor malefic. Această piatră are un efect benefic și asupra digestiei și a stomacului și întărește sistemul iminitar.  

Taur  Sentimente. Taurii trebuie să fie mai atenți atunci când planeta Mercur se află în retrograg, între 4 și 27 august, în casa a 5-a a iubirii, a creației. Atunci pot apărea unele probleme. Începând cu luna septembrie și până la sfârșitul anului, când planeta norocului, Jupiter, se află în retrograde, este bine să cântăriți bine fiecare decizie când vine vorba de viața sentimentală.

Bani, carieră. De la jumătatea lui ianuarie și până Februarie, Marte în casa carierei vă dă ambiție. În iunie și iulie veți simți o îmbunătățire a situației financiare. Mercur și Venus, între 6 august și 10 noiembrie, vă vor ajuta să duceți la bun sfârșit planurile legate de carieră și să vă adaptați noilor situații. Între 25 noiembrie și 15 decembrie puteți suferi unele pierderi, din cauza neatenției. În această perioadă trebuie să dați dovadă de seriozitate, răbdare, planificare, pentru că vor exista blocaje și veți fi nevoiți să munciți în plus, pentru a vă atinge scopurile.

Familie, casă. Atât familia, cât și vecinii, par să vă solicite mai mult decât de obicei, în vara și în toamna lui 2011, când Mercur, Venus și Marte vor tranzita casele 3 și 4.  Atmosfera generală va fi bună, cu momente plăcute, care vă vor încânta sufletul. Între 4 și 28 august Mercur este retrograd și aduce amânari. Acum ar trebui să fiți mai îngăduitori și înțelepți, să evitați luarea unor decizii importante și pripite în ceea ce privește căminul. Între 20 septembrie și 12 noiembrie veți fi mai energici și veți avea puterea să rezolvați mai multe lucruri ce țin de familie și casă, dar și anumite probleme sufletești.

Sănătate. Atenție la sănătate, în special la sistemul osos, genunchi, dinți, piele. Din februarie și până la mijlocul lui iunie, Saturn va fi în mișcare retrogradă în casa a 6-a și trebuie să aveți grijă de organism, să-l hrăniți cu vitamine. În aprilie și în prima jumătate a lui mai e bine sunteți predispus la accidente, datorită tranzitului planetei Marte prin casa a 12-a a încercărilor. Începând cu jumătatea lui martie e bine să dați atenție mai mare inimii, stresului, nervilor.
Pietrele protectoare sunt cristatele roz. Agata oferă liniște, iar cuarțul roz protejează forța interioară, înlătură stresul sau depresiile și oferă armonie, liniște și blândețe.

Gemeni Sentimente. Saturn, seniorul karmei, numit pe drept procurorul faptelor, se află în mișcare retrogradă la început de an, în casa dragostei și a aventurii, care atenționează să evitați relațiile superficial, dubioase, care pot da neplăceri și suferințe. În perioada 25 noiembrie - 15 decembrie ar fi bine să evitați luarea unor decizii pripite, majore, în ceea ce privește cuplul, deoarece mișcarea retrogradă a planetei Mercur vă poate creea probleme, bârfe și neplăceri.

Bani, carieră. Anul 2011 vă poate aduce probleme legate de moșteniri, pierderi și câștiguri suspecte sau neașteptate, putând debuta într-un mod neașteptat din punct de vedere financiar. Între 10 aprilie și 17 septembrie Pluton retrograd ar putea aduce răsturnări de situații. Profesional veți avea parte de provocări și schimbări pozitive, neașteptate, în ceea ce privește statutul dumneavoastră. Din Martie până în Iulie este nevoie de forță, pragmastism și originalitate, pentru a face față provocărilor. După o perioadă de muncă susținută, în ultimele două luni din an ați putea aveaparte de un concediu plăcut.

Familie, casă. Vă doriți mai multă liniște și chiar să puneți capăt unei relații. Cei care nu și-au oficializat încă relația se gândesc să o facă în acest an. Între 10 aprilie și 17 septembrie, cu Pluton retrograde în casa a 7-a, a parteneriatelor, contractelor și căsătoriei, sunteți mai duri și dictatoriali mai ales cu partenerii cu care nu rezonați prea bine. Asta poate duce la deteriorarea definitivă a relației, spre sfârșitul anului.

Sănătate. Din iunie atenție la ce mâncați. În primele patru luni este indicat să mâncați sănător. Atenție la viața intimă, unde pot apărea probleme între 10 aprilie și 17 septembrie.
Pietre protectoare energetic sunt cristalele galbene, iar în acest an citrinul, cristalul marin, ochiul de tigru, care vă ajută să vă deschideți sufletul în fața celorlați, vă ajută în dragoste, îmbunătățesc vederea, calmează respirația, astmul, răcelile și vă apără de energiile negative.

Rac Sentimente. În acest an ați putea pune capăt unei relații, deoarece vreți să trăiți mai liniștit. Este posibil ca unii că se căsătorească în acest an sau să transforme legătura lor în una oficială. Mare atenție în perioada 10 aprilie - 17 septembrie, când Pluton din Capricon se află în mișcare retrogradă în casa a 7-a a parteneriatelor, căsătoriei, uniunilor.

Bani, carieră. Din 20 septembrie până în 12 noiembrie, marte tranzitează casa banilor și trebuie să munciți mai mult. Evitați să luați împrumuturi bancare. Speranțe false în privința finanțelor în perioada 6 august - 10 noiembrie, când planeta Neptun, a iluziei, va fi retrogradă în casa a 8-a, cea a banilor cu alții și a băncilor. Luna august nu este favorabilă investițiilor sau încheierilor de contracte și aduce întârzieri și neînțelegeri în luna Aprilie. Atenție în perioada 25 noiembrie - 15 decembrie. Succese la muncă în prima parte a anului până în luna iunie, însă în ultima jumătate pot apărea schimbări.

Familie casa. Saturn poate da schimbări mari și de durată, în familie. Situație apăsătoare între 27 ianuarie și 14 iunie, când nu este indicat să demarați acțiuni noi, e bine să vă planificați cu grijă ceea ce vă doriți. În a doua parte a anului, mai ales în septembrie și octombrie, când Saturn va sta alături de Venus, unii ar putea avea unele probleme cu privire la o dorință, un vis legate de casă sau de mutarea în alt loc.

Sănătate.  Este recomandat să treceți încet spre o alimentație vegertariană și să vă purificați organismul. În perioada 25 noiembrie - 15 decembrie, cu Mercur retrograde în casa sănătății, ar fi indicat să fiți mai atenți la partea superioară a corpului și să vă feriți de stres, răceală și gripă.
Pietre protectoare energetic sunt cristalele albe. În acest an averinul aduce noroc și vă protejează de energiile malefic. Ajută contra oboselii, stresului, aduce liniște și vă sporește inteligența și imaginația.

Leu Sentimente. Anul 2011 ar putea să nu fie așa cum vă doriți. Probleme pot apărea în primele luni, apoi de la începutul lui august până la sfârșitul anului, când Neptun, planeta iluziei se va afla în casa a 7-a a căsătoriei și parteneriatelor. Atenție mare la deciziile majore legate de viața de cuplu, în perioada 6 august - 10 noiembrie și 25 noiembrie - decembrie, când Mercur este retrograd în casa a 5-a a iubirii.

Bani, carieră. În septembrie, când Mercur și Venus fac aspect bun în casa banilor, puteți să faceți investiții bune. Posibil să câștigați venituri în plus, la început de an, însă din februarie pot apărea schimbări, când și Jupiter și Uranus se vor afla în casa a 8-a a moștenirilor. Atenție mărită în iunie și iulie,. Cei care lucreaă e bine să fie atenți la propria imagine.

Familie, casă. Armonie în cămin, o mai bună comunicare cu cei dragi. Proiecte comune, scurte deplasări cu rudele, frații sau vecinii. În prima parte a anului proiectele împreună cu cei din familie au șanse să se materializeze.

Sănătate. Încă din ianuarie, bărbații trebuie să aibă mare grijă. Pot apărea probleme la organele genitale, atât la bărbați cât și la femei, mai ales în perioada 10 aprilie - 18 septembrie. Atenție la excese și la tot ce ține de cap.
Pietrele protectoare sunt cristalele portocalii, aurii și orange. Piatra soarelui și cristalul de stâncă armonizează mintea, trupul și spiritul și aduc noroc. Revitalizează organismul, ameliorează afecțiunile digestive.

Fecioara Sentimente. Pluton se află în casa a 5-a a dragoste și va sta acolo multți ani de acum încolo. În perioada 10 aprilie - 18 septembrie problemele care au mocnit pot să iasă la iveală. În relația de cuplu, din aprilie și până în august se anunță o perioadă bună, când veți fi mai romantic, îndăguitor.

Bani, carieră. În ianuarie și februarie se anunță o perioadă bună din punct de vedere financiar. Aveți șanse de câștig în prima parte a anului, când Jupiter, marele benefic, se află în casa banilor. Însă atenție, pentru că Saturn, care este retrograd, vă poate determina să faceți unele greșeli, care duc pierderi, care nu dați dovadă de prudență. Pot apărea probleme cu șefii și colegii în perioada 6 august - 10 noiembrie.

Familie casa. Ianuarie și noiembrie sunt bune pentru familie, domiciliu și casă. Venus, aflată în casa a 4-a a familiei vă poate ajuta să încheiați un contract imobiliar, în deplasări în interes de familie. Din 15 decembrie este indicat să evitați criticile și să amânați întrunirile cu familia.

Sănătate. Atenție la stres, sistemul nervos și tot ce e legat de coloană. Atenție la ce medicamente luați, în perioada 4 iunie - 10 noiembrie, pentru că vă pot face mult rău. Sistemul nervos poate fi mai sensibil din 3 iulie până în 12 septembrie, când Mercur este retrograd în casa a 12-a.
Pietre protectoare sunt cristalele galbene, care deschid calea spre cunoaștere. Citrinul vă dă bună dispoziție și atrage simpatia celor din jur.


Balantă Sentimente
. Nativii din Balanță pot să pună bazele unei relații de durată sau pot să oficialize o relație mai veche, în perioada 27 ianuarie - 5 iunie. Începând cu 12 martie, urmează o perioadă cu armonie în cuplu. Din august pot apărea însă unele deziluzii. Balanțele pot avea în această perioadă experiențe neplăcute, dacă nu sunt atente cui își dăruiesc sentimentele.

Bani, carieră. Locul de muncă și veniturile sunt importante în acest an. Puteți câștiga bani sau puteți primi bani pierduți. Din luna mai, Mai, Jupiter și Uranus pot aduce schimbări pozitive legate de locul de muncă. Din septembrie puteți avea probleme dacă nu sunteți atenți la investiții și la cheltuieli.

Familie, casă.  Venus aduce armonie în familie în februarie și decembrie. Nu este indicat să începeți acțiuni sub impulsul momentului, în perioada 16 septembrie - 10 aprilie.

Sănătate. Trebuie protejat sistemul nervi, până la mijlocul lui martie. Atenție mărită în August, când Mercur este retrograde în casa încercărilor. Este indicat evitarea consumului de medicamente luate la întânplare, care luate în mod exagerat pot cauza probleme.
Pietre protectoare energetic sunt cristalele verzi, care aduc noroc și echilibru. În acest an, sodalitul calmează emoțiile puternice și aduce echilibru interior și pace sufletească.

Scorpion Sentimente. Cei care sunt atenți cu partenerul au șanse ca, la începutul anului viitor și pe urmă din iunie începând, să trăiască clipe de armonie în cuplu. Unii pot face schimbări în viață. În ultimele patru luni din 2011 s-ar putea să vedeți cu alți ochi viața de cuplu. Ar fi indicat să fiți atenți atunci când luați decizii majore, pentru că vă pot da bătăi de cap.

Bani, carieră. Cei care vor fi harnici vor reuși să-și atingă scopurile în prima parte a anului, până prin 5 iunie, când Jupiter, marele benefic, vă va asigura succesul. Din martie, Uranus vine cu schimbări și aduce noutăți. În aprilie, Mercur este retrograd și din iulia Uranus are mișcare retrogradă, când ar fi indicat să cooperați cu colegii și să fiți atenți la schimbările legate de serviciu. Din august vă implicați mai mult la locul de muncă. Mercur retrograde poate aduce întârzieri, amânari și probleme cu acte, fiind indicat să nu investiți să nu luați decizii majore, între 25 noiembrie și 15 decembrie.

Familie, casă. Familia și casa vă sunt ocrotite, iar în perioada 17 ianuarie și 24 februarie, Marte vă ajută să luați decizii importante. Mercur în casa a 4-a a familiei vă ajută să comunicați foarte bine cu cei dragi. Din 6 august până în 10 noiembrie Neptun retrograd în casa familiei poate da o atmosferă confuză, de instabilitate. Planurile bune ar fi indicat să le puneți în aplicare din ianuarie până în aprilie  sau în a doua parte a lui noiembrie.

Sănătate. Saturn în casa a 12-a a încercărilor poate da unele predispoziții pentru accidente. Atenție la problemele sistemului osos. Din 27 ianuarie până în 14 iunie, Saturn este retrograd. Atenție mare cum conduceți, mai ales în aprilie și mai. Atenție și la ficat și în a doua jumătate a anului la stres.Pietrele protectoare sunt cristalele roșii, care vă energizează. În acest an, topazul, carneolul și spinelul roșu fixează și ancorează energia, mărește puterea de concentrare și protejează împotriva farmecelor.

 Săgetator Sentimente. Șanse bune de reușită din punct de vedere sentimental din februarie până în iunie. Experiențele avute până acum nu vă lasă indiferenți și pot apărea schimbări mari. Nu ar fi însă indicat să luați decizii definitive în aprilie, când Mercur este retrograd în casa a 5-a a dragostei, pentru că s-ar putea să regretați mai târziu. Dacă vă oficializați povestea de dragoste sau faceți o schimbare fără să vă gândiți foarte bine înainte veți avea de suportat unele consecințe nedorite mai târziu.

Bani, carieră. Probleme financiare la început de an. Marte se află până la 17 ianuarie în casa banilor. Este recomandată prudență în modul în care gestionați resursele, pentru a evita situații neplăcute. Din luna mai, multe planete vor traversa casa carierei, veți fi mai ambițioși și veți avea parte de rezultatele dorite. La începutul lui august ar fi bine să vă feriți de încurcături și bârfe. Septembrie poate aduce unele schimbări, pot apărea frustrări, frământări și probleme.

Familie, casă. Evenimente plăcute, importante ar putea avea loc până la sfârșitul lui ianuarie când Jupiter încă se mai află în casa a 4-a a familie. Marte, împreună cu Uranus, vă ajută să consolidați ceea ce v-ați propus. Este bine să stabiliți planuri concrete îmtre 4 iunie și 7 august, deoarece după această dată, Neptun retrograde ar putea aduce nemulțumiri celor dragi.

Sănătate. O alimentație sănătoasă, care cuprinde mai multe legume și fructe decât carne, vă va ajuta să vă simțiți bine. Trebuie să vă protejați sănătatea între 31 august și 27 decembrie, când Jupiter se află în mișcare retrogradă în casa sănătății.
Pietre protectoare energetic sunt cristalele albastre, dar și obsidianul care absoarbe energiile negative.

Capricorn sentimente Din iunie până în august veți avea o perioadă bună din punct de vedere sentimental, însă norocul dumneavoastră depinde foarte mult de cât de mult reușiți să vă deschideți sufletul în fața persoanei iubite. Doar dacă reușiți acest lucru veți avea parte de satisfacții. Este indicat să acordați o atenție sporită sentimentelor în ultima parte a anului, când pot apărea dezamăgiri sau neplăceri. În această perioadă echilibrul sentimental este mai șubred dacă nu sunteți dispuși la compromisuri.

Bani, carieră. Cu Marte în casa banilor între 17 ianuarie și 24 februarie, vețo avea parte de cheltuieli nedorite și situația financiară poate oscila. Din Martie, Mercur și Venus pot da ocazii și șanse mai bune. În august este bines să fiți mai atenți, pentru că riscați să fiți păcălit. Perioada 27 ianuarie-14 iunie este una mai grea la serviciu, când veți avea responsabilități mari și vor apărea întârzieri și amânari. Spre sfârșitul anului veți avea o perioadă mai ușoară, la locul de muncă. 

Familie, casă. Ocazii bune legate de casă și familie în prima parte a anului. Pot apărea noutăți, suprize. Puteți face investiții noi, legate de casă, vă puteți muta în casă nouă sau vă veți cumpăra o mașină nouă.  Este posibil ca cineva din families să se căsătorească. Puteți merge într-o călătorie cu familia, departe de locul natal. În aprilie pot apărea unele dificultăți.

Sănătate. În decursul acestui an veți avea parte de mai multă liniște în ceea ce privește sănătatea. Este indicat să fiți mai atenți în perioada 25 noiembrie - 15 decembrie, când trebuie să evitați stresul. Tot în această perioadă sunteți predispus la probleme cu coloana, măduva spinării, la gripă sau răceli.
Pietre protectoare energetic sunt cristalele negre. În acest an este indicat onixul sau ochi de pisică. Vă protejează și vă aduc noroc și înțelegere în plan sentimental.


Vărsător Sentimente
Ar fi bine să nu faceți schimbări ca să nu aveți parte de încurcături. În iunie și iulie veți trece printr-o perioadă bună în cuplu. Atenție în luna august, când nu este indicat să luați decizii majore.

Bani, carieră
. Din ianuarie apar oportunități pentru investiții, însă nu trebuie să vă forțați norocul. Până prin 4 iunie aveți șanse bune în tot ceea ce faceți, însă la începutul lui august trebuie să fiți atenți dacă aveți de semnat contracte. Până în septembrie munciți mult, însă din octombrie apar destule satisfacții.

Familie, casă. Activitățile casnice vă aduc satisfacții în prima parte a anului. Din 5 iunie Jupiter poate anunța evenimente importante în familie, care vă vor surprinde în mod plăcut. Din 31 august până în 27 septembrie ar fi indicat să evitați încheierea unor contracte în domeniul imobiliar sau să faceți cheltuieli casnice exagerate.

Sănătate. Pluto vă face predispus la boli. În perioada 10 aprilie - 17 septembrie sunteți predispus la accidente.
Pietre protectoare energetic sunt cristalele albastre. Opalul și ametistul oferă în acest an protecție și vă aduce noroc. Sunt eficiente în eliminarea viciilor, depresiilor sau insomiilor.

Pești Sentimente. În acest an veți reuși să vă îmbunătățiți viața sentimentală cu condiția să oferiți iubire și să fiți sincere și deschiși cu cei de lângă voi. În august, Mercur poate da unele probleme în comunicare, aduce confuzii și neclarități în cuplu.

Bani, carieră. Din 27 ianuarie până prin 5 iunie aveți șanse bune de câștig. Din 12 martie pot apărea noi oportunități de câștig. În aprilie ar fi indicat să fiți atenți și să evitați investițiile. Probleme la locul de muncă pot apărea în luna august și în perioada 25 noiembrie - 15 decembrie.

Familie, casă. Evenimente puține în prima parte a anului, în acest sector. Din iunie, Mercur, Venus și Marte vă ajută să luați câteva decizii importante și puteți face vizite unor rude aflate la distanță. Luna iunie este bună pentru a rezolva proiectele care au legătură cu casa. Din septembrie și până la sfârșitul anului este recomandată atenție în relațua cu vecinii, frații, rudele. Trebuie să fiți mai îndăguitori și mai diplomați, mai ales în relația cu cei apropiați.

Sănătate. Ar fi indicat să fiți antenți la consumul de medicamente, mai ales din ianuarie până în aprilie și pe urmă din 6 august până la sfârșitul lui decembrie. În această perioadă lucrurile pot scăpa de sub control. Atenție la sistemul nervos în luna august.
Pietre protectoare enegetic sunt cristalele violete, care măresc capacitatea de concetrare și imunitatea la boli. Atrag dragostea și armonia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite