Muncitorii de pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva s-au întors la lucru. Când vor fi finalizaţi cei peste 40 de kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii s-au întors pe şantier. FOTO: DRDP Timişoara.
Muncitorii s-au întors pe şantier. FOTO: DRDP Timişoara.

Lucrările au fost reluate parţial pe loturile III şi IV ale viitoarei autostrăzi Lugoj – Deva. Cele două tronsoane de autostradă, care însumează peste 40 de kilometri, vor fi finalizate în acest an, potrivit estimărilor constructorilor.

Drumarii au revenit pe şantierele loturilor III şi IV ale Autostrăzii Lugoj – Deva, însă deocamdată, din cauza vremii nu pot începe lucrări de anvergură. O parte a echipelor antreprenorului de pe lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj - Deva a reînceput lucrul în zona Şoimuş.

„S-a făcut mentenanţa utilajelor, au reînceput lucrările de montare a plaselor ancorate şi de aliniere a liselor pentru parapete, montarea elementelor prefabricate la panourile fonoabsorbante. Condiţiile meteorologice nu permit, momentan, lucrări la terasamente”, informează Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Şi pe Lotul al treilea muncitorii au revenit după pauza de iarnă, pentru a lucra la montarea panourilor fonoabsorbante. Finalizarea lucrărilor la cele două tronsoane de autostradă din vestul ţării, care însumează 43 de kilometri, este aşteptată pentru vara acestui an, potrivit celor mai recente estimări ale drumarilor. Lucrările au demarat la începutul anului 2014 şi, conform contractului iniţial, trebuiau finalizate în vara anului 2016.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva a intrat în conservare. Lucrările vor fi reluate după sărbătorile de iarnă

Autostrada cu cele mai lungi tuneluri din România a rămas în impas. De ce întârzie startul lucrărilor pe „coridorul verde”

VIDEO Cum este „zidit” Dealul Liliecilor pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva. Ministrul Transporturilor: „Este prima lucrare de asemenea anvergură”

Încă un an aproape sterp pentru Autostrada Vestului: 15 kilometri deschişi din cei 70 promişi. Cum au avansat lucrările în 2017

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite