O prostituată a sărit de la etajul al doilea ca să nu facă sex oral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prostituată din Galaţi susţine că bărbatul  în casa căruia se dusese pentru o partidă de sex plătit a obligat-o să facă anumite lucruri, împotriva voinţei ei. Ca să scape de insistenţele clientului, s-a aruncat de la etaj şi a fost dusă la spital, cu multiple leziuni.

Victoriţa Sârbu, în vârstă de 41 ani, l-a întâlnit joi seara pe Gabriel Marius Costiniu, de 36 ani, într-un bar din Galaţi. Bărbatul, divorţat şi tată a unui copil, a invitat-o pe Victoriţa la el acasă, pentru o partidă de sex contra cost. Odată ajunşi în apartamentul lui Gabriel, Victoriţa nu s-a arătat tocmai disponibilă.

„M-am dus la el acasă să facem sex nu ne-am înţeles. A zis să facem sex oral şi nu am vrut. Am stabilit că facem doar normal. El s-a enervat şi a dat în mine, ca să ştiu de frică. Nu am mai vrut nimic şi am sărit pe geam”, povesteşte Victoriţa Sârbu.

Vecinii bărbatului au văzut îngroziţi cum o femeie goală puşcă plonjează chiar în faţa intrării în bloc.

„Am văzut nişte picioare la geam şi am crezut că coboară cineva pe scară. Apoi am văzut că a căzut o femeie”, spune Năstase Virginia, vecina de la etajul 1.
 
Oamenii au chemat salvarea, care a dus-o pe Victoriţa la spital. În cădere, femeia şi-a rupt mai mulţi dinţi şi trei degete de la picioare şi a suferit un traumatism la coloana vertebrală.

În urma sa, la faţa locului a venit poliţia. Mascaţii au stat două ore în faţa blocului încercând să îl determine pe Gabriel Costiniu să deschidă uşa şi să explice ce s-a întâmplat.

„Luptătorii Detaşamentului de Interveţii Rapide nu au recurs la spargerea uşii deoarece procurorul de serviciu a aprerciat că în cauză nu era vorba de un pericol iminent. Victima nu a depus plângere”, a subliniat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, subcomisarul Cristina Tatulici.



Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite