Medic, despre efectele COVID-19: Un pacient a sughiţat o săptămână, 24 din 24 de ore. Nu se putea linişti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 65 de ani, care a fost infectat cu COVID-19, a sughiţat timp de o săptămână, 24 din 24 de ore, după ce a fost externat din spital. Acesta a primit medicamente de la medicul de familie, însă fără efect. Cazul gălăţeanului a ajuns în atenţia medicului Marcela Dragomir, specialist în terapia cu ozon.

„Am avut un pacient, un bărbat de 65 de ani, care fusese internat cu COVID în spital. După ce a fost externat a sughiţat timp o săptămână de la ieşirea din spital, prin iritarea nervului frenic, care stimulează şi plămânul, şi pleura şi muşchiul diafrag. A luat tratament recomandat de medicul de familie, a mers şi la un medic internist care i-a mai adăugat ceva la tratament, degeaba. Sughiţa zi şi noapte, 24 din 24 de ore, nu se putea linişti. A venit cu soţia la mine la cabinet şi după prima şedinţă de ozon, la patru ore după terapia cu ozon nu a mai sughiţat”, povesteşte Dr. Marcela Dragomir, specialist în medicină de urgenţă şi în terapia cu ozon.

Având experienţă de aproape 30 ani în sistemele de ugenţă civile şi militare, medicul susţine că sindromul de epuizare post infecţie SARS-COV2 este prezent la un număr foarte mare de pacienţi, mai ales la cei care au prezentat forme medii şi grave de boală.  

Simptomele cu care se confruntă cel mai frecvent cei care au fost afectaţi de COVID sunt: oboseala accentuată, durerile musculare, lipsa poftei de mâncare, ameţelile, lipsa de aer, tulburările de ritm cardiac, insomnia, atacurile de panică, dar şi lipsa de concentrare.

„Am pacienţi care au venit cu o oboseală sfâşietoare, în sensul că le era greu să se ducă până la toaletă, să mănânce sau să-şi facă treburile zilnice. Din cauza lipsei de oxigen din timpul infecţiei, apar dureri musculare, dureri articulare şi dureri de oase. Pot apărea şi afecţiuni cardivasculare. S-a dovedit că acest virus dă tromboze, formează cheaguri, apar probleme  de circulaţie”, spune Dr. Dragomir.

   

Terapia cu ozon pentru bolnavii COVID

Infecţia cu SARSCOV2 se produce, de cele mai multe ori, la persoane cu imunitate scăzută, cu multiple dezechilibre hidroelectrolitice, proteice sau de minerale şi vitamine.Medicul susţine că terapia cu ozon, bazată pe administrarea unui amestec de oxigen - ozon, ajută la stimularea regenerării organice la nivel celular.

„Medicina alopată tratează, în cele mai multe situaţii, simptomatic. De exemplu, dacă există HTA se dau antihipertensive, dar nu se tratează cauza cum ar fi: rezistenţa vasculara crescută, atacurile de panica, stările emoţionale puternice,lipsa magneziului, a coenzimei Q10. Ozonoterapia se adresează, în general, cauzei care a condus la apariţia afecţiunii. De aceea, este foarte important ca după COVID să se facă o echilibrare atentă a organismului cu electroliţi, minerale, la care se adaugă suplimentarea deficitului enzimatic, proteic şi de vitamine acestea fiind verigile cele mai importante ale tratamentului. Nu în ultimul rând, oxigenarea organismului prin administrarea ozonului sub formă de autohemoterapii majore este cheia succesului în combaterea efectelor la distanţă ale SARS COV2, prevenind dezvoltarea fibrozei pulmonare şi a microemboliilor.(...)Ozonoterapia se adresează unei palete foarte largi de afecţiuni. Nu pot să spun că este un panaceu universal, nu rezolvă orice problemă. Nu pot să spun că ozonul vindecă cancerul, dar pot spune cu certitudine că scade efectele adeverse ale chimioterapiei, că merge sinergic cu chimioterapia, cu radioterapia, crescând calitatea vieţii”, concluzionează Dr Marcela Dragomir. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Medic care a învins de două ori cancerul, despre perioada în care a avut şi COVID-19: „Absolut cumplit!”

Cum se tratează hernia de disc prin ozonoterapie - explicaţia medicului

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite