Un bărbat din Craiova şi-a şantajat fosta iubită cu o înregistrare intimă. Tânăra are 27 de ani, iar el este cu aproximativ 20 de ani mai mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul de 46 de ani a fost arestat pentru şantaj
Bărbatul de 46 de ani a fost arestat pentru şantaj

Cristian Vintilescu, în vârstă de 46 de ani, din Craiova, este acuzat de comiterea infracţiunii de şantaj. Bărbatul a fost reclamat la poliţie de fosta iubită care a povestit că acesta o şantajează cu distribuirea de materiale obscene cu ea.

Craioveanul a fost prins în flagrant în timp ce o ameninţa pe tânăra de 27 de ani cu darea în vileag a unor fapte  compromiţătoare în scopul obţinerii unui folos nepatrimonial injust. Oamenii legii au descins la locuinţa bărbatului şi au ridicat mai multe fotografiile şi filmuleţele compromiţătoare în care apărea fosta iubită.

Arestat pentru 30 de zile

Cristian Vintilescu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Magistraţii Judecătoriei Craiova au emis pe numele bărbatului mandat de arestare pentru 30 de zile.

Tânăra de 27 de ani a povestit că bărbatul a început să o şantajeze în momentul în care apus capăt relaţiei. De atunci, Cristian Vintilescu a sunat-o de mai multe ori şi a ameninţat-o că va distribui fotografii şi filme compromiţătoare, cu aceasta în poziţii obscene, dacă nu se împacă. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite