Aplicaţia mobilă care îţi deschide accesul auto în Portul Constanţa şi Portul Midia VIDEO

0
0
Poarta 1 a Portului Constanţa foto: Călin Gavrilaş
Poarta 1 a Portului Constanţa foto: Călin Gavrilaş

Accesul auto în porturile maritime Constanţa şi Midia se poate plăti online prin intermediul aplicaţiei mobile Constanta PortALL, aplicaţie disponibilă în GooglePlay şi în AppleStore.

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA a lansat o aplicaţie mobilă care va permite plata accesului auto în porturile Constanţa şi Midia. 

Aplicaţia simplifică procedurile de acces auto în incinta porturilor maritime, atât pentru agenţii economici ce îşi desfăşoară activitatea în acest perimetru, cât şi pentru societăţile de transport ce execută activităţi ocazionale. Aplicaţia Constanta PortALL este disponibilă în GooglePlay şi în AppleStore. 

„Prin intermediul aplicaţiei Constanta PortALL se pot cumpăra tichete de acces, valabile 24 de ore, iar plata se face prin intermediul unui gateway de plată securizat. Achiziţia unui tichet de acces va permite ridicarea barierei la porţile de acces unde se realizează identificare automată a numărului de înmatriculare a autovehiculului sau cumpărătorul va avea posibilitatea de a dovedi validitatea accesului prin prezentarea tichetului/codul QR al acestuia către un operator de la porţile de acces”, arată administraţia portuară.

Totodată, utilizatorul aplicaţiei va avea acces la istoricul tuturor tranzacţiilor de cumpărare, iar prin intermediul aplicaţiei va fi informat despre evenimente importante de pe teritoriul portuar care ar interesa şoferii.

Plata online a taxei de acces în port elimină timpii consumaţi de transportatori pentru achiziţionarea biletelor la porţile de intrare în port. Conectarea sistemului de plăţi online cu sistemul de control acces auto de la porţi, respectiv detectarea de către acesta a prezenţei la barieră a unui autovehicul cu taxa de intrare plătită reduce timpul de trecere şi eventualele blocaje de la porţi. 

Spre exemplu, preţul pentru accesul auto al unui autoturism este de 22 de lei/24 de ore (autoturism cu maximum opt locuri) şi ajunge la 54 de lei/24 de ore (vehicule ce depăşesc greutatea de 12 tone).

 

Vă recomandăm şi: 

Pregătiri pentru începerea unui nou sezon turistic. Ce lucrări se execută pe plaje

Ce va face Arhiepiscopia Tomisului cu biserica ce trebuie demolată. ÎPS Teodosie: „Doar nu suntem în război“

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri