Ipoteză-şoc în cazul studentei moarte la Reghin – tânăra fugise de acasă, de frica părinţilor, care o băteau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Dragotă era studentă la Facultatea de Istorie din Cluj
Andreea Dragotă era studentă la Facultatea de Istorie din Cluj

Cea mai bună prietenă a Andreei Dragotă povesteşte că tânăra de 18 ani era frecvent bătută de părinţi, care nu o doreau. Studenta fugise de mai multe ori de acasă, şi avea probleme la şcoală.

Citiţi şi O studentă din Cluj a murit la Reghin, încercând să scape de doi violatori

„Am vorbit cu Andreea la telefon alaltăieri, pe la ora două. Părea totul în regulă, am povestit de facultate. Mi-a spus că o să-şi dea examenele, că vorbise cu decanul”, povesteşte Corina Hârsan, colega şi prietena Andreei. Tânăra avea mari probleme cu părinţii, povesteşte studenta de la Istorie, şi pleca de acasă frecvent, de frica tatălui, care o bătea. „Nu putea să înveţe, părinţii făceau scandal, o certau, iar tatăl ei chiar o certa. A depus şi plângere la Poliţie, însă a retras-o apoi”, mai spune Corina Hârsan.

Ipoteza prietenei lui Andreea este aceea că tânăra s-a certat alaltăieri seară cu părinţii, a plecat de acasă, iar într-un restaurant i-a cunoscut pe cei doi tineri din Reghin, cu care a plecat la ei acasă.

Andreea Dragotă a fost găsită, ieri noapte, în faţa blocului celor doi tineri, îmbrăcată în lenjerie şi un tricou, după ce sărise de la etajul IV, din apartamentul celor doi. Poliţiştii presupun că tinerii au încercat să profite de tânără, şi nu au mai lăsat-o să plece.

Părinţii Andreei Dragotă nu o doreau pe aceasta, de aceea tânăra a fost crescută de bunica din Bistriţa. A revenit, însă, în casa părinţilor anul trecut, când s-a înscris la Facultatea de Istorie.

O altă colegă de-a tinerei spune că aceasta nu s-a prezentat la niciun examen, şi se vedea că are probleme acasă, deoarece era tot timpul supărată.



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite