Prăpăd în parcuri de Paşti. Au distrus flori, bănci, copaci. „Dar ne dorim un oraş ca afară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghivecele cu flori amplasate în parcul Dumbrava au fost distruse, iar unele furate FOTO Facebook/PMC
Ghivecele cu flori amplasate în parcul Dumbrava au fost distruse, iar unele furate FOTO Facebook/PMC

Unii călărăşeni s-au distrat în minivacanţa de Paşte, lăsând în urma lor prăpăd. Primăria Călăraşi a publicat câteva fotografii cu distrugerile din oraş şi i-a îndemnat pe cetăţenii responsabili să sesizeze Poliţiei Locale astfel de fapte.

Autorităţile locale au postat mai multe fotografii cu ghivece de flori distruse, bănci deteriorate şi pomi proaspăt plantaţi care au fost rupţi.

"Din nefericire, în municipiul Călăraşi distrugerea bunului public a devenit o obişnuinţă. Bunăoară, nu mai departe de acest weekend, în câteva parcuri s-au înregistrat evenimente care nu fac cinste nimănui: flori distruse, ghivece cu flori furate, bănci deteriorate, coşuri de gunoi distruse, pomi proaspăt plantaţi smulşi sau rupţi.

Deşi ne dorim cu toţii un oraş ca afară, gradul de civilizaţie al multora dintre noi lasă de dorit. Trist este că tot din buzunarul nostru, al contribuabililor, sunt suportate costurile de reparaţii şi înlocuire.

Şi pe această cale, facem apel către toţi locuitorii să păstreze în bune condiţii dotările aflate pe domeniul public. 

Pentru prevenirea săvârşirii unor astfel de fapte antisociale, solicităm cetăţenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliţiei Locale Călăraşi, la numărul de telefon 0242 313 525.

Solicităm cetăţenilor care ţin cu adevărat la acest oraş să transmită fotografii cu ceea ce se constată, locul şi alte date care să le permită poliţiştilor locali identificarea rapidă şi tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea. Pentru un oraş frumos cu cetăţeni responsabili!", se arată în mesajul postat pe pagina de socializare a instituţiei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Kuleba: „Moscova simte că se apropie înfrângerea în Ucraina”. Ruşii, acuzaţi că mobilizează forţat bărbaţi din teritoriile ocupate

Hepatita misterioasă la copii, semnele care te trimit urgent la medic. Pediatru: „Acum, până nu se îngroaşă gluma!”

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite