Sinistraţii zăpezii, ajutaţi de pompierii brăileni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de pasageri din trei autocare blocate la graniţia dintre Brăila şi Constanţa, în punctul 3 Movile, au fost vizitaţi de către pompieri. Li s-a dat ceai cald şi hrană, iar aceia care au dorit au fost cazaţi în municipiul Brăila.

Este vorba despre 20 de bulgari, 20 de ucrainieni şi 10 români care voiau să meargă spre Constanţa şi care, în urma discuţiei cu reprezentanţii ISU, au fost cazaţi la Garnizoana Brăila şi în sala de sport a unui liceu. Armata a asigurat saltele şi lenjerii, iar ISU le-a oferit mâncare şi apă.

Doar ucrainienii au preferat să rămână în autocar, în au fost aduşi în parcarea unui hipermarket din Brăila, urmând să-şi continue drumul mâine dimineaţă. De altfel, drumul nu este blocat pe raza Brăilei, ci în Constanţa, respectiv pe Autostrada Soarelui.

Alţi 23 de muncitori originari din Suceava au fost cazaţi în autogara din oraş, unde li s-au oferit pături, saltele şi hrană caldă la cantină. În punctul 3 Movile au mai fost oprite şi alte maşini care aveau peste 3,5 tone, dar şi maşini mici care mergeau spre Constanţa. Pompierii i-au sfătuit pe oameni să meargă în oraş, pentru a-i caza, dar mulţi TIR-işti n-au vrut să-şi părăsească maşinile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite