Accidente de coşmar la Botoşani. Maşină răsturnată de un şofer de 19 ani şi un tânăr proiectat prin parbriz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident la Zăiceşti FOTO botosaneanul.ro
Accident la Zăiceşti FOTO botosaneanul.ro

Weekend de coşmar pe şoselele din judeţul Botoşani. Cinci persoane au ajuns în stare gravă la spital iar un tânăr de 28 de ani a murit după o serie de accidente grave. Unul dintre acccidente a fost produs de un şofer de 19 ani.

Weekend sângeros pe şoselele din Botoşani. Sâmbătă şi duminică au avut loc două accidente foarte grave în judeţ soldate cu decesul unui tânăr de 28 de ani şi rănirea gravă a altor cinci persoane.

Un şofer de 19 ani şi cinci victime

Primul accident grav a avut loc sâmbătă noapte. Un tânăr de 19 ani din Botoşani mergea cu maşina dinspre municipiul reşedinţă de judeţ către oraşul Flămânzi. Acesta ar fi avut viteză foarte mare, spune botosaneanul.ro şi la ieşirea din localitatea Zăiceşti a derapat după ce a tăiat curba. A intrat pe contrasens, a rupt parapetul şi s-a răsturnat pe câmp. În autoturism se mai aflau încă patru tineri. Toţi au fost răniţi şi au fost duşi de urgenţă la spital. 

Tânăr de 28 de ani proiectat prin parbriz

Al doilea accident foarte grav a avut loc duminică dimineaţa, de această dată pe drumul Botoşani-Dorohoi, în dreptul localităţii Cerviceşti. Un tânăr de 28 de ani, cunoscut muzician dar şi fiu al unor oameni de afaceri din Botoşani a decedat. Tânărul venea dinspre Dorohoi către Botoşani dar într-o curbă, la Cerviceşti, a pierdut controlul autoturismului, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-o curte. Şoferul a fost proiectat efectiv prin parbriz. Medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat doar decesul. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un tramvai a deraiat la Iaşi, fără a exista victime. Care ar putea fi cauza

UPDATE Tânără de 24 de ani, moartă într-un accident rutier produs pe DN3

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite