Un bărbat din Bolivia a fost îngropat de viu şi a realizat când a vrut să meargă la baie. Cum s-a petrecut totul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video YouTube
Foto: Captură video YouTube

Un bărbat, pe numele său Víctor Hugo Mica Álvarez, în vârstă de 30 de ani, a fost îngropat de viu într-un sicriu, după ce a leşinat la o ceremonie neobişnuită. Álvarez şi-a dat seama ce s-a întâmplat cu el, când s-a trezit în mijlocul nopţii pentru că voia să meargă la baie. Întâmplarea a avut loc în America de Sud, relatează Daily Star.

Bărbatul a participat la o ceremonie închinată poporului Toba din America de Sud. Álvarez a fost invitat de un partener să bea câteva beri la ceremonie şi, potrivit spuselor sale, a ajuns să fie văzut drept o ofrandă pentru Pachamamma, sau Mama Pământ. „Ne-am dus să dansăm, eu sunt ghidul şi nu-mi mai amintesc. Singurul lucru pe care mi-l amintesc este că credeam că sunt în patul meu şi m-am ridicat să mă duc la baie şi nu mă mai puteam mişca. Şi când am împins sicriul, am reuşit în cele din urmă să ies. Am fost îngropat”, a declarat bărbatul presei locale.

Acesta a ieşit din sicriu şi a solicitat ajutor unei persoane din proximitate, apoi a fost transportat la o secţie de poliţie. Potrivit altor rapoarte, Álvarez a fost găsit rătăcind în jurul El Alto, al doilea oraş ca mărime din Bolivia. El a afirmat că ceremonia a avut loc în Achacachi, un oraş situat pe malul lacului Titicaca, la circa 80 km nord de El Alto, conform Daily Star.

Bărbatul care l-a găsit rătăcind, pe numele său Álex Magne, a afirmat că Álvarez era acoperit cu ciment pe faţă şi pe cap, astfel că cei care au încercat să-l sacrifice au dorit să-l îngroape sub ciment.

Potrivit Daily Star, o anchetă este în curs de desfăşurare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite