Tudor Chirilă explică de ce Elon Musk susține extremismul: „O Europă divizată, e o Europă mai convenabilă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Chirilă critică în termini duri „suveranitatea” miliardarului Elon Musk și îl acuză pe acesta că preia informațiile lui Călin Georgescu care „vorbește despre liste cu «dușmanii poporului» pe modelul fascist sau sovietic”.

tudor chirila facebook jpg

Elon Musk ne vorbește despre suveranitate în timp ce șeful lui ar face din Canada al 51-lea stat american, ar anexa Groenlanda chiar și cu forță militară dacă e cazul, ar curăța fâșia Gaza de palestinieni pe care i-ar trimite în Iordania și Egipt”, a postat, pe Facebook, Tudor Chirilă.

 Acesta a criticat și întâlnirile dintre oficialii americani și apropiații dictatorului rus Vladimir Putin, care au loc în Arabia Saudită, în absența Ucrainei, victima agresiunii rusești.

Elon Musk ne vorbește despre suveranitate în timp ce America face presiuni pentru ridicarea restricțiilor de călătorie ale fraților Tate judecați pentru viol și trafic de persoane în România”, mai adaugă acesta.

Artistul susține că miliardarul american nu ar trebui să intervină în discuțiile despre „suveranitatea” României. Chirilă consideră că Elon Musk vorbeşte despre suveranitate cu standarde duble.

Elon Musk ne vorbește despre suveranitate în timp ce conduce un departament care concediază printre mulți alții douăzeci de lucrători federali responsabili cu verificarea companiei sale de implanturi. Dar, desigur, nu despre suveranitate e vorba aici, ci despre faptul că o Europă divizată, e o Europă mai convenabilă. Că de aia susține el extremismul peste tot în Europa. POV: China mănâncă popcorn”, a mai scris Chirilă.

Despre Musk, Georgescu și sorosism: „O minciună repetată la nesfârșit tinde să devină adevăr”

Despre sprijinul arătat de Elon Musk lui Călin Georgescu, artistul și cântărețul Tudor Chirilă spune că: „Elon Musk nu are nicio problemă să preia afirmațiile unui individ (Călin Georgescu n.r.) care vorbește despre liste cu «dușmanii poporului» pe modelul fascist sau sovietic și care amenință cu epurarea și interzicerea pe criterii de «sorosism»”.

Elon Musk a preluat amenințările lui Călin Georgescu la adresa „rețelei Soroș” Foto: X
Elon Musk a preluat amenințările lui Călin Georgescu la adresa „rețelei Soroș” Foto: X

El avertizează că „nu e nimic mai anti-popor decât să alimentezi sentimentul că «popor» sunt doar cei care gândesc ca tine, iar ceilalți, dușmani. Comuniștii, fasciștii, legionarii făceau asta”.

Aici funcționează teoria propagandei că o minciună repetată la nesfârșit tinde să devină adevăr pentru publicul țintă. Pentru că minciunile cu «sorosismul» nu au apărut de azi de ieri, ci de la protestele împotriva exploatării de la Roșia Montana, Colectiv și cele din 2017 și 2018 anti Dragnea și anti PSD și, mai departe în timp prin anii '90 când avea și Iliescu nevoie de dușmani. Nu sunt multe lucruri mai grave decât să inventezi dușmani ca să îți dezbini propriul popor”, precizează acesta.

Tudor Chirilă vorbește, și el, despre unele liste...

Dar dacă tot se fac liste poate ar trebui început cu cel mai bun prieten european al lui Trump, dar și al dictatorului Putin, domnul Viktor Orban finanțat de Soros cu un salariu de 10000 de forinți pe lună (bani de atunci) ca membru al Grupului de Cercetare pentru Europa Centrală și începând din septembrie '89 ca bursier Soros cu 10000 de dolari ca să studieze la colegiul Pembroke de la Oxford (sursa: Stefano Bottoni - Geniul "Panoniei" - Proiectul Orban și amenințarea iliberală - Editura Humanitas)”, a mai susținut Chirilă.

Mesajul lui Chirilă pentru „hateri”

Chirilă are un mesaj „pentru orice hater” care intră pe pagina sa de socializare „îndoctrinat de propagandiștii de serviciu care incită la ură”: „și eu sunt poporul român”.

Plătesc taxe, locuiesc în România, muncesc în România, sunt un cetățean cinstit, nu am dosare de corupție, nu sunt membrul vreunui partid politic, îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă în țara mea, așa cum face sau are dreptul să facă orice cetățean român. Probleme? Orice politician care încearcă să mă excludă din această calitate de cetățean român, devine el însuși dușman al poporului său. Pentru că nu poți iubi un popor în mod selectiv”, a conchis Tudor CHirilă.

Societate

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite