Articol publicitar

Hernie de dis​c la un pacient cu polidiscopatie şi trombofilie, rezolvată cu succes la SANADOR

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
sanador

Bogdan a ajuns la SANADOR după ce s-a confruntat cu o serie de refuzuri din partea altor neurochirurgi, din cauza complicaţiilor din antecedente. „Am ajuns la domnul Dr. Ovidiu Grămescu după o intervenţie nereuşită de nucleoplastie la nivelul L5–S1 al coloanei”, povesteşte Bogdan.

 „Fiind un pacient cu trombofilie şi suferind de polidiscopatie, am primit multe refuzuri din partea altor medici neurochirurgi. Domnul doctor Grămescu este primul, după un şir lung de dezamăgiri, care s-a implicat activ în găsirea unei soluţii pentru suferinţa mea, cu luni de zile de imobilizare. Operaţia pentru hernie de disc cu stenoză de canal a avut loc la scurt timp după prima întâlnire şi, după 4 ore de la intervenţie, puteam merge fără nicio durere şi a fost pentru prima oară în 6 luni când am reuşit singur să îmi trag şosetele şi să mă încalţ.”

În cadrul Departamentul de Neurochirurgie al Spitalului Clinic SANADOR, medicii abordează, în siguranţă, întreaga patologie neurochirurgicală cranio-cerebrală, vertebro-spinală şi periferică. Echipamentele dotate cu tehnologii de ultimă generaţie permit diagnosticarea corectă şi precisă a herniilor de disc: este vorba de cele mai moderne aparate RMN SiemensMagnetom Vida şi Magnetom Skyra, ambele cu putere de 3 Tesla. Acestea sunt capabile să ofere detalii extrem de precise cu privire la localizarea herniei şi raporturile cu alte structuri ale discului intervertebral herniat – măduva spinării, nervii spinali, reperele osoase etc.

„Totul este important când vine vorba de intervenţiile neurochirurgicale. Contează experienţa echipei operatorii – zecile de ani de practică, omogenitatea echipei operatorii, dar şi tehnologia de ultimă generaţie din sala de operaţie. La Spitalul Clinic SANADOR, folosim, printre altele, microscopul operator Zeiss Kinevo 900, unic în România, sistemul de neuronavigaţie cerebrală Medtronic, sistemul de aspiraţie cerebrală, un aparat ce monitorizează potenţialele nervului facial intraoperator, util în tumorile de cerebel şi trunchi cerebral şi nu numai”, explică Dr. Ovidiu Grămescu, medic primar neurochirurgie, şeful Secţiei de Neurochirurgie din Spitalul Clinic SANADOR.

La Spitalul Clinic SANADOR, pacienţii au acces la o gamă extinsă de intervenţii chirurgicale de mare complexitate, realizate minim invaziv, endoscopic, laparoscopic sau robotic, fără durere, curativ sau profilactic, pe baza celor mai noi dovezi medicale existente în literatura de specialitate, de o echipă medicală de renume, cu numeroase stagii de pregătire, experienţă vastă şi rezultate de succes.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite