Video Momentul în care un transportor blindat al Armatei se scufundă în brațul Borcea VIDEO

0
Publicat:

Desfășurat sub egida NATO, exercițiul militar reunește 10.000 de militari cu peste 1.700 de mijloace tehnice din ţara noastră şi din 13 naţiuni aliate şi partenere.

captură video
captură video

Conform Digi24, un transportor blindat Piranha 3 s-a scufundat în timp ce militarii încercau să traverseze brațul Borcea, în zona localității Burdușani. Deocamdată nu există informații oficiale despre cauza incidentului. În imagini se vede cum transportorul intră în apă, apoi se înclină și se scufundă. 

Exercițiul „SABER GUARDIAN 23” se va derula până pe 9 iunie și este condus de Comandamentul Forțelor Întrunite „General Ioan Emanoil Florescu”. El reprezintă cea mai amplă și complexă activitate multinațională de instruire din acest an.

Astfel, la exercițiul multinațional SG23 participa un număr record de forțe și mijloace tehnice -10.000 de militari, dintre care peste 5.000 de militari români.

De asemenea, sunt implicate peste 1.700 de mijloace tehnice din țara noastră, din 12 țări  NATO (Albania, Bulgaria, Franța, Grecia, Italia, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia, Polonia, Portugalia, România, SUA) și două țări partenere (Georgia și Republica Moldova). 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite