Cine este Constantin Eugen Vidineac, avocatul „la patru ace“ care-i apără pe frații Andrew și Tristan Tate

0
Publicat:

Cu o experiență de 13 ani în avocatură, Vidineac a fost cadru didactic universitar al Universităţii “Transilvania” din Braşov – Facultatea de Drept, pe specializările – drept financiar, drept comunitar, drept constituțional, drept administrativ.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate FOTO: Inquam Photos/Cosmin Enache
Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate FOTO: Inquam Photos/Cosmin Enache

Pentru a scăpa de acuzațiile grave pentru care au fost arestați, frații Andrew și Tristan Tate și-au angajat un avocat cu renume de la care trag speranța că îi vor ajuta să iasă mai repede din spatele gratiilor.

Acesta este Constantin Eugen Vidineac, avocat cu expertiză, dar și fost cadru didactic universitar la Facultatea de Drept a Universităţii “Transilvania” din Braşov.

Presa scrie despre Vidineac că una dintre ariile sale de experienţă în consultanța juridică, consilierea clienților cu privire la tranzacțiile de afaceri şi revendicarea răspunderii, este domeniul comercial, dar se pare că se descurcă la fel de ușor și în zona dreptului penal.

Este interesat și de partea de cercetare științifică, fiind autor al unor lucrări de specialitate.

Vidineac a reprezentat în procese companii importante din România, dar și avut clienți și de pe teritoriul Spaniei, Angliei, Franței, Luxemburgului și Germaniei.

Este avocat în Barourile Brașov și București și în aparițiile sale publice este îmbrăcat mereu la modă.

Frații Tate, arestați

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi, pe 31 decembrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Ei sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Decizia nu este definitivă. Avocatul fraților Tate a contestat deja decizia, iar contestaţia se va judeca pe 10 ianuarie, la Curtea de Apel Bucureşti.

Mandate de arestare au fost emise și pentru două femei cu cetățenie română, bănuite de complicitate. Una dintre ele este fostă polițistă. 

Metoda loverboy

Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani. Poliţiştii şi procurorii DIICOT spun că persoanele vătămate ar fi fost recrutate de cetăţenii britanici care le-au indus în eroare că ar dori o relaţie de căsătorie/ concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda loverboy).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite