Donald Trump Jr. a primit o scrisoare cu un praf alb. Specialiștii nu s-au pronunțat asupra substanței

0
Publicat:

Donald Trump Jr., fiul cel mare al fostului preşedinte american Donald Trump, a primit şi a deschis în casa sa din Florida o scrisoare care conţinea un praf alb a cărui natură exactă este încă necunoscută, a informat marţi presa locală, citând surse apropiate familiei, transmite EFE.

Donald Trump Jr Arhivă Adevărul
Donald Trump Jr Arhivă Adevărul

"Rezultatele testului la care a fost supusă substanţa nu au stabilit cu certitudine ce anume conţinea (acel praf), dar oficialii care au mers (la casa lui Donald Trump Jr.) nu cred că este letal", a declarat pentru ABC News un purtător de cuvânt al fiul fostului preşedinte, transmite Agerpres.

Fiul fostului preşedinte Donald Trump, care mai are doi fii şi două fiice, a deschis luni după-amiază scrisoarea care a sosit la domiciliul său din Jupiter (Florida), oraş de lângă Palm Beach, unde locuieşte tatăl său, iar când a văzut praful alb în interior a lăsat imediat plicul deoparte şi a anunţat poliţia.

O echipă care includea specialişti în managementul substanţelor periculoase a mers la casa lui Donald Trump Jr, a preluat scrisoarea şi a dus-o la un laborator pentru a stabili ce conţine.

Potrivit postului CBS, dat fiind că primele analize au fost neconcludente, vor fi făcute noi teste.

Totodată, a fost deschisă o anchetă la care, pe lângă poliţia federală, au colaborat şi agenţi de la biroului şerifului din comitatul Palm Beach şi oficiali ai serviciilor poştale din SUA.

Donald Trump Jr. a declarat publicaţiei conservatoare MxM News că este a doua oară când primeşte o scrisoare cu o substanţă înăuntru.

"Dacă i s-ar fi întâmplat asta de două ori unui democrat cunoscut, ar fi avut loc audieri în Congres, dar din moment ce numele meu de familie este Trump, presa va uita de asta într-o zi", a susţinut el.

Donald Trump Jr., în vârstă de 46 de ani, este fiul cel mare al fostului preşedinte republican, care în prezent face campanie pentru obţinerea nominalizării republicane la scrutinul prezidenţial din noiembrie din acest an, după ce a fost învins de actualul preşedinte, democratul Joe Biden, în alegerile prezidenţiale din 2020, înfrângere pe care nu a recunoscut-o niciodată.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite