Momentul în care un tanc rus este distrus de două mine. Ce antrenamente fac ucrainenii pentru a distruge vehiculele ruseşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Un tanc rusesc a călcat pe două mine şi a fost propulsat în aer. Momentul a fost filmat cu drona şi a fost postat pe reţelele sociale. Alte imagini de pe aceleaşi reţele arată tancuri lovite de rachete Javelin sau modul în care soldaţii ucraineni se antrenează pentru a distruge vehiculele ruseşti.

Videoclipul a fost postat pe canalul de Twitter, Ukraine Weapons Tracker şi se observă cum un tanc rusesc T-72 care calcă pe două mine antitanc.

Vehiculul militar nu a fost distrus de explozie şi după câteva secunde încearcă să părăsească zona, dar calcă pe o a doua mină şi suflul exploziei este atât de puternic, încât îl ridică de la sol.

În prezent, tancurile ruseşti sunt o ţintă principală a rachetelor americane Javelin, care au provocat pierderi însemnate forţelor trimise de Rusia în Ucraina. 

Un alt video postat tot pe Twitter a surprins modul în care soldaţii ucraineni se antrenează pentru a distruge vehiculele ruseşti: stau întinşi la sol şi lasă tancul să treacă peste ei, după care se ridică şi aruncă o grenadă din spate, care pătrunde pe una în căile de acces.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite