Telefonul de buget moto g8 Power, disponibil de azi în piaţa locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
moto g8 power

Începând de azi, moto g8 power poate fi comandat de la partenerii autorizaţi ai Motorola, la preţul recomandat de 999 ron.

moto g8 power are o baterie de 5.000 mAh, care îi asigură o autonomie excelentă la o singură încărcare. Dispozitivul permite astfel ascultarea albumelor de muzică preferate timp de 188 de ore sau vizionarea a peste 21 de ore de film, vlog-uri, videoclipuri, documentare sau orice alt tip de conţinut video.

Terminalul este dotat cu o cameră de 16 MP cu focalizare rapidă şi autofocus pentru detectarea feţei, care surpinde în cadru de patru ori mai mult în comparaţie cu lentilele standard. Obiectivul telephoto al camerei, cu rezoluţie înaltă, surprinde detalii la distanţă mare, iar camera Macro Vision este ideală pentru fotografierea unor prim-planuri, de 5 ori mai aproape. Camera frontală vine dotată cu tehnologia Quad Pixel.

moto g8 are difuzoare stereo duble de la Dolby. Cu acest sistem inteligent, sunetul este cu 50% mai intens pentru o experienţă audio clară. Filmelele, serialele şi jocurile vor putea fi văzute pe ecranul Max Vision, de 6,4 inci.

Dispozitivul se bucură şi de un design rezistent la apă, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 şi 4 GB RAM, 64 GB spaţiu de stocare, interacţiunile exclusive Moto Experiences şi un Android 10 curat, fără bloatware. 

moto g8 power este disponibil în România, prin Altex, la preţul recomandat de 999 lei. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite