Studiu: iPhone-urile, cele mai dorite telefoane de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii sunt din ce în ce mai interesaţi de smartphone-uri. Potrivit ultimului studiu "Our Mobile Planet", 28% din români au un telefon inteligent. Printre cele mai căutate terminale sunt cele de la Apple, potrivit unui studiu recent.

Studiul site-ului de comerţ online okazii.ro arată că românii au fost foarte interesaţi de iPhone, cel puţin pe platforma de vânzări. În luna septembrie a acestui an, cel mai cumpărat telefon este iPhone 5, urmat de iPhone 5s, iPhone 4S şi iPhone 4. Ultimul telefon în clasamentul Okazii este Samsung Galaxy S4.

Potrivit aceluiaşi studiu, cele mai multe smartphone-uri se cumpără în Bucureşti, Cluj, Constanţa, Timiş şi Prahova. De asemenea, Iaşi şi Braşov sunt în topul achiziţiilor de smartphone-uri.

Într-un comunicat remis "Adevărul", reprezentanţii Okazii anunţă că lansarea noilor modele de smartphone-uri, iPhone 5s, iPhone 5c şi Samsung Galaxy Note 3 vor schimba preferinţele românilor. Românii s-au înghesuit la finalul lunii pentru a achiziţiona sau pentru a căuta informaţii despre noile iPhone-uri. Telefoanele de top de la Apple au fost scoase la vânzare de magazine la preţuri de peste 4.000 de lei, fiind aduse din ţările unde a fost lansat oficial.

”Bazându-ne pe reacţia şi preferinţele utilizatorilor noştri, estimăm că iPhone 5S va fi cel mai vândut  model smartphone în următoarele 3 luni ale anulului pe Okazii.ro”, declară Cătălin Tuncu, Manager al categoriei Electro-IT la Okazii.ro.

Haideţi să discutăm. Vă aşteptăm pe Facebook Tech Adevărul. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite