Google lansează un telefon fix, dar e mai „inteligent“ decât te-ai aştepta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google Fiber Phone este fix, dar are câteva funcţionalităţi destul de smart.
Google Fiber Phone este fix, dar are câteva funcţionalităţi destul de smart.

Google Fiber a fost iniţial o reţea de Internet de mare viteză. Acum, această divizie a companiei Alphabet lansează şi un telefon fix.

Chiar dacă smartphone-ul a ajuns să fie cel mai popular telefon, încă mai sunt companii, instituţii şi chiar utilizatori obişnuiţi care doresc telefoane fixe. Pentru aceştia, Google a lansat Fiber Phone. Este, totodată, primul telefon fix conectat la cloud, dacă tot vine de la cea mai populară companie de pe Internet.

„În timp ce telefoanele mobile ne-au împins către viitor, serviciile de telefonie fixă sunt încă importante pentru multe familii. Liniile telefonice fixe sunt familiare, de încredere şi oferă calitate ridicată, dar tehnologia nu a ţinut pasul. De aceea introducem Fiber Phone ca o opţiune de a rămâne conectat oriunde te-ai afla”, a declarat John Shriver-Blake, de la Google, într-un articol de pe blogul companiei citat de de Playtech.

Dacă tot ziceam că serviciul Fiber Phone are legătură cu Internetul, trebuie să ştii cum funcţionează, chiar dacă în România nu vom vedea prea curând aşa ceva. Prin Internet poţi prelua apeluri pe telefonul tău inteligent, pe care îl ai cu tine, chiar dacă nu eşti acasă. Mai mult, Fiber Phone este capabil să transcrie mesajele din căsuţa vocală şi să le trimită utilizatorilor sub formă de mesaje scrise.

image

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite