Bucătărie
Pagina 15




Cum ne preparăm singuri delicioasa boia de ardei iute sau dulce: „ Fără coloranți și fără chimicale”
Într-o perioadă în care se pune la îndoială calitatea legumelor consumate, dar mai ales a semințelor, „a pune ceva sănătos pe masă” devine primordial. Legumicultorii se plâng tot mai des de calitatea semințelor și nu de puține ori sunt nevoiți să arunce la gunoi toată recolta.






articol publicitar
A venit vara, iar pe lângă razele soarelui, căldura și zilele mai lungi pe care le aduce ea mai vine și cu renovările. Majoritatea oamenilor se apucă de renovări în sezonul cald, doar că în unele camere, renovările durează mai mult, comparativ cu restul.



articol publicitar
De câte ori ai auzit în jurul tău că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei? Probabil că te-ai săturat deja de aceste cuvinte, însă le acorzi credit, pentru că știi că trebuie să mănânci dimineața.



















