Bucătărie
Pagina 14







Cum prepari uleiul de usturoi, ingredient ieftin care dă savoare mâncărurilor. Cea mai simplă rețetă
Renumit pentru savoarea pe care o dă preparatelor culinare, usturoiul este și un remediu natural pentru mai multe afecțiuni. Una dintre cele mai simple variante de a-l utiliza în diverse mâncăruri este uleiul de usturoi și plante aromatice.








articol publicitar
Brânzeturile și iaurturile sunt alimente sănătoase și delicioase, prezențe frecvente în bucătăria noastră.



Chiftele de dovlecei cu telemea, preparatul de care nu te mai saturi. Secretul aperitivului delicios
Chiftelele de dovlecei cu telemea sunt un aperitiv ușor vara. Pașii gătirii preparatului de care nu te mai saturi trebuie urmați întocmai pentru un rezultat de excepție. Rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman conține câteva ingrediente.












Cum faci cei mai buni castraveți murați de vară. Secretul saramurii care îi ține crocanți și gustoși
Sunt delicioși, dar și sănătoși. Castraveții murați în saramură însoțesc perfect preparatele din carne ori fasolea sau mâncarea de cartofi. Plini de vitamine și minerale, castraveții aduc beneficii organismului.


