UPDATE FOTO Lamborghini a prezentat Egoista, supercarul cu un singur loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Lamborghini
FOTO Lamborghini

Aniversarea celor 50 de ani de existenţă a mărcii italiene continuă în acelaşi ritm susţinut, oficialii Lamborghini prezentând cu ocazia unei cine festive dedicate acestui eveniment un concept adresat şoferilor egoişti.

Botezat Egoista, supercarul a fost dezvăluit de Stephan Winkelmann, preşedintele mărcii, în cadrul cinei festive desfăşurate în Bologna. Aceasta a avut loc după ce nu mai puţin de 350 de maşini Lamborghini au traversat Italia, într-un eveniment menit să aniverseze jumătate de secol de existenţă a constructorului din Sant'Agata Bolognese.

Designul conceptului poartă semnătura lui Walter da Silva şi a fost inspirat de forma elicopterelor de luptă Apache. Moştenirea aparatului de zbor se regăseşte şi în cockpit-ul maşinii, acesta fiind destinat unei singure persoane. Element care justifică în mare parte alegerea numelui de Egoista. Primele informaţii spun că sub caroseria realizată aproape în totalitate din fibră de carbon se află un propulsor V10 de 5.2 litri.

"Este un automobil gândit pentru o singură persoană, pentru cei care îşi doresc cele mai extreme şi speciale lucruri din această lume. Este hedonism dus la extrem, un automobil fără compromis, este o maşină egoistă", a declarat Walter de Silva.

Auto



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite