Un jucător român, ajuns în Anglia: „În România nu te simţi fotbalist“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Buş, fotbalist legitimat la Sheffield Wednesday FOTO Aleksandar Djorovic/Mediafax
Sergiu Buş, fotbalist legitimat la Sheffield Wednesday FOTO Aleksandar Djorovic/Mediafax

Sergiu Buş şi-a încheiat drumul la formaţia bulgară ŢSKA Sofia şi a semnat pentru divizionara secundă Sheffield Wednesday, ocazie prin care şi-a spus părerea despre fotbalul în care s-a format.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la Sheffield. Vreau să uit tot ce s-a întâmplat în România, pentru că nu am deloc amintiri frumoase acolo. Aşteptam câte trei luni să-mi iau banii, dar nu i-am mai luat niciodată! Comisiile nu făceau nimic să ajute jucătorii, ci doar cluburile.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a împlinit visul şi-am ajuns în Anglia. Sunt mândru că sunt român, vreau să reprezint România cu capul sus oriunde merg, dar acolo nu te simţi fotbalist“, a declarat Sergiu Buş potrivit digisport.ro.

Sheffield Wednesday ocupă locul 10 în eşalonul secund englez, având nouă victorii, 11 remize şi opt înfrângeri. Cel mai recent, Sergiu Buş a îmbrăcat tricoul lui ŢSKA Sofia, acolo unde a avut un sezon bun, înscriind de 10 ori în 19 meciuri. Deşi format şi legitimat la CFR Cluj, atacantul în vârstă de 22 de ani a bifat doar echipe mici, la care a activat sub formă de împrumut, un progres pentru cariera lui constituind plecarea în fotbalul bulgar, şi, acum, ocazia de a se remarca în fotbalul englez.

VIDEO Steaua şi Dinamo i-au spus „Nu”, acum e golgeterul Bulgariei

Sergiu Buş va juca în patria fotbalului: golgheterul campionatului bulgar merge la o fostă câştigătoare a Cupei Angliei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite