Lionel Messi a revenit la PSG. Ce surpriză i-au pregătit coechipierii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lionel Messi, proaspăt campion mondial cu echipa de fotbal a Argentinei în luna decembrie în Qatar, a revenit miercuri la centrul de antrenamente al echipei Paris Saint-Germain, a anunţat clubul din capitala Franţei, citat de AFP.

Septuplul câştigător al "Balonului de Aur" a părăsit luni seara oraşul său natal Rosario împreună cu familia şi a sosit marţi pe aeroportul Bourget, din nordul Parisului.

După festivităţile grandioase ce au urmat câştigării titlului de campion mondial cu echipa "Albiceleste", atacantul argentinian a profitat de câteva zile de repaus cu familia înainte de a se alătura coechipierilor săi.

Lionel Messi a făcut Argentina campionaă mondială. Foto EPA EFE
Lionel Messi a făcut Argentina campionaă mondială. Foto EPA EFE

El este ultimul jucător al lui PSG care a participat la Cupa Mondială din Qatar care revine pe terenul de antrenamente. Kylian Mbappe, adversarul său din finala Cupei Mondiale, precum şi marocanul Achraf Hakimi (locul 4), au revenit pe 21 decembrie, la doar trei zile de la încheierea turneului final.

Starul argentinian a fost întâmpinat cu mult fast de către colegi, care au făcut un culoar și au aplaudat în momentul în care fotbalistul a intrat pe teren. Totodată, Lionel Messi a primit și o distincție din partea lui Luis Campos, directorul sportiv al celor de la PSG.

Parizienii urmează să joace în Cupa Franţei, vineri, cu Chateauroux, în 32-imile de finală.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite