Dorinel Munteanu, „neamț“ doar cu porecla: reacție grobiană la interviul transmis live la televizor VIDEO

0
0
Publicat:

În campionatul nostru dezolant, în care multe meciuri au efect de somnifer, se vorbește întruna despre presiune. De ajungi să te întrebi dacă există presiune în Superliga noastră, atunci ce ar trebui să fie în Premier League, Bundesliga sau Serie A?! Interesant e că, în numele acestei presiuni, la noi antrenorii își justifică multe dintre derapajele comportamentale. Pe când, afară, în ciuda unor mize uriașe, incomparabile cu ce e la noi, nu vezi tehnicieni care să facă „circ“, pe margine sau la conferințe, ca la noi.

Dorinel Munteanu. FOTO: Facebook
Dorinel Munteanu. FOTO: Facebook

Acum, „neamțul“ Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, a dovedit că e „neamț“ doar cu porecla! Duminică, în ziua de Paște, acesta venit la interviul de după meciul Petrolul – Oțelul (2-1), unul oarecare din play-out, și și-a ieșit din minți, când a primit o întrebare firească.

Concret, reportul Marian Codirlă (Digi Sport) l-a întrebat despre echipa pe care o va folosi în ultima rundă din play-out, în partida Oțelul Galați – Botoșani (duminică, 12 mai). Meciul e unul uriaș pentru oaspeți, care vor să „dribleze“ retrogradarea, însă pentru gazde vine la doar trei zile înainte de finala Cupei României: Oțelul Galați – Corvinul Hunedoara (miercuri, 15 mai, Sibiu). Așadar, e normal ca un antrenor, aflat în situația lui Dorinel Munteanu, să-și menajeze titularii în campionat pentru finala cupei. Exact asta a întrebat și reporterul Marian Codrilă, moment în care s-a lovit de reacția nervoasă a lui Munteanu, după cum se poate vedea mai jos.

Play-out, etapa a 8-a

Sâmbătă

Botoșani – Voluntari 0-0

Universitatea Cluj – Dinamo 3-3

Duminică

Petrolul – Oțelul 2-1

Luni

Hermannstadt – Poli Iași 15.00

UTA – FC U Craiova 18.00

Clasament

1. UTA 34 de puncte

2. Oțelul Galați 33p

3. Hermannstadt 31p

4. Universitatea Cluj 30p

5. Petrolul 29p*

6. Botoșani 25p*

7. Voluntari 24p

8. Dinamo 22p*

9. FCU Craiova 22p*

10. Poli Iași 21p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite