Dorinel Munteanu, în război cu Adrian Mutu. „Ce să fac, atât îl duce capul”

0
Publicat:

Oţelul Galaţi a remizat, 1-1 pe terenul celor de FC Voluntari, la primul meci după cantonamentul de la Vatra Dornei, stagiu de pregătire care a fost criticat de oamenii de fotbal din România. Printre cei care l-au arătat cu degetul pe Dorinel Munteanu pentru metodele învechite de pregătire a fost și Adrian Mutu, care acum și-a primit replica.

Dorinel Munteanu, mulțumit de pregătirea elevilor săi. Foto Suporter Club Oțelul Galați
Dorinel Munteanu, mulțumit de pregătirea elevilor săi. Foto Suporter Club Oțelul Galați

Noul antrenor al lui CFR Cluj a fost luat la țintă de Dorinel Munteanu, care nu l-a menajat pe fostul său coleg de la echipa națională pentru declarațiile date în urmă cu câteva zile. „Trebuie să felicit echipa pentru că a făcut o partidă bună după această pauză controversată din punctul altora de vedere.

Generația nouă vs generația veche

Noi ştim foarte bine ce facem. La Vatra Dornei a fost o singură dată, după opt ore de mers cu autocarul, am scos echipa în parc să facem o alergare uşoară. Nu ne-am antrenat pe beton, cum au vorbit specialiştii. Colegii mei specialişti, care sunt mari antrenori şi preparatori fizici. Sigur, am făcut alergări în pantă, de-asta m-am dus la Vatra Dornei, nu este primul turneu montan al meu. Dacă mă duc la munte, normal că sunt mai multe pante, aşa că i-am pregătit foarte bine.

Eu nu am nimic cu Adrian, atât îl duce capul, ce să fac. Dacă el a zis aşa ceva despre mine… El e generaţia nouă. Noi suntem generaţia mai veche, am obţinut cele mai mari performanţe ca antrenori, ca jucători, pentru echipa naţională a României. De aceea ne iubeşte toată lumea. El e crescut în noua generaţie şi noua generaţie are altă părere despre noi. Dar tot pe teren se joacă, ne vom întâlni atunci”, a declarat Dorinel Munteanu după meci.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite