Șef de Poliție, acuzat de infracțiuni sexuale cu fată de 14 ani. Cine a dat totul în vileag

0
Publicat:

Scandal în Poliția de Frontieră. Un șef este anchetat într-un dosar penal pentru infracțiuni sexuale cu minori, iar cazul este anchetat de Parchet. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a dispus verificări în regim de urgență. 

Polițist de frontieră, anchetat pentru infracțiuni sexuale FOTO: Arhivă, Adevărul
Polițist de frontieră, anchetat pentru infracțiuni sexuale FOTO: Arhivă, Adevărul

Polițistul anchetat est comisarul Aurel Mihail Topciu, împuternicit șef al Poliției de Frontieră Galați de pe 1 aprilie, pentru o perioadă de șase  luni. Acesta se află în mijlocul unui scandal sexual în care este implicată o fată de doar 14 ani.

Scenele ar fi avut loc la Grădiștea, în județul Brăila, iar un sătean care găzduiește familia minorei implicată în scandalul sexual a intrat în posesia unui dialog între fata de 14 ani și șeful Poliției de Frontieră Galați ( 47 ani). În discuțiile dintre ofițer și copilă se face referire la acte sexuale, în special orale.

 În acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei a deschis un dosar penal pentru infracțiuni sexuale cu minori.   

Poliția de Frontieră face anchetă

În urma informațiilor apărute pe rețele de socializare, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, de care aparține și Serviciul Galați, a reacționat. 

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a dispus verificări în regim de urgență în vederea clarificării situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul acestora, conform competenţelor și în conformitate cu Statutul Poliţistului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va lua măsuri legale în consecinţă. Subliniem faptul că Poliția de Frontieră tratează cu atenție maximă această situație particulară, care nu reprezintă personalul Poliției de Frontieră, majoritatea polițiștilor de frontieră dând dovadă de o conduită civică și morală ireproșabilă atât în timpul programului cât și în timpul liber”, a transmis Poliția de Frontieră. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite