Matthew Perry, cunoscut din „Friends“, a fost spitalizat şi operat de urgenţă. Care este starea actorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
starul din „Friends“, Matthew Perry a suferit o intervenţie chirurgicală FOTO Guliver/Getty Images
starul din „Friends“, Matthew Perry a suferit o intervenţie chirurgicală FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Matthew Perry (48 de ani), cunoscut din serialul „Friends“, a fost spitalizat de urgenţă, în urma unei perforaţii a intestinului, potrivit presei britanice.

Starul din „Friends“ se recuperează într-un spital din Los Angeles, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. Un reprezentant al lui Matthew Perry a declarat pentru publicaţia TMZ că starul „apreciază grija presei şi a fanilor pentru sănătatea sa“, dar cere să îi fie respectată intimitatea pe parcursul recuperării, notează News.ro. 

Perforaţia gastrointestinală, mai cunoscută ca ruptură de intestin, are loc când se formează o gaură în stomac, în intestinul gros sau în cel subţire. Simptomele includ dureri abdominale acute, iar complicaţiile pot duce la septicemie care pune viaţa în pericol.

Matthew Perry a devenit cunoscut datorită interpretării lui Chandler din cunoscut serial „Friends“, din anii '90, în care a jucat alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matt LeBlanc.

friends foto getty images

David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi Lisa Kudrow FOTO Guliver/Getty images

Actorul a vorbit public despre lupta sa cu dependenţa de droguri şi alcool din timpul filmărilor şi încercările de recuperare pe termen lung, notează The Independent. În 1997 şi în 2001, actorul a urmat programe de dependenţă pentru consumul de Vicodin, droguri şi alcool. 

În 2013, într-un interviu pentru ABC News, Perry declara: „Cel mai adesea era alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama“. În plus, ajungând la 63 de kilograme, actorul a mărturisit că îşi aminteşte cu greu filmările la trei sezoane din serialul care l-a consacrat.  

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite