VIDEO Bonnie Tyler concertează la Bucureşti în decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonnie Tyler va cânta pentru publicul român hiturile „It’s a Heartache“ şi „Total Eclipse of the Heart“FOTO Project Events
Bonnie Tyler va cânta pentru publicul român hiturile „It’s a Heartache“ şi „Total Eclipse of the Heart“FOTO Project Events

Cântăreaţa britanică Bonnie Tyler, interpreta hiturilor „It’s a Heartache“, „Holding Out for a Hero“ şi „Total Eclipse of the Heart“, va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 8 decembrie, anunţă organizatorii, Project Events.

Bonnie Tyler, pe numele său adevărat Gaynor Hopkins Sullivan, s-a născut pe 8 iunie 1951 într-un orăşel galez de lângă Swansea şi a fost pasionată de muzică încă din copilărie.

În anul 1976, Tyler a fost supusă unei operaţii pe corzile vocale, în urma căreia ar fi trebuit să-i fie înlăturaţi câţiva noduli. Succesul operaţiei a fost parţial, pentru că după intervenţia chirurgului, artista a căpătat o răguşeală în voce, care avea să-i aducă însă un succes nesperat.

Albumul de debut al lui Tyler, „The World Starts Tonight“, s-a bucurat de aprecierea criticilor, asigurându-i o reputaţie solidă. Single-ul „It's a Heartache“ a fost unul dintre cele mai mari hituri ale anului 1978. Doi ani mai târziu, cariera lui Bonnie Tyler înregistrează un nou mare succes cu piesa „Total Eclipse of the Heart“, care a ajuns pe locul 1 în topurile din Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Vedeta are în palmares numeroase premii, nominalizări la Grammy şi discuri de platină.

Biletele costă 50, 100, 150, 200, 250 şi 300 de lei şi pot fi achiziţionate de pe biletoo.ro şi blt.ro.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite