Adevărul LIVE, ora 13.00: Evoluţia pieţei abonamentelor de sănătate

Adevărul LIVE, ora 13.00: Evoluţia
pieţei abonamentelor de sănătate

Abonamentele medicale generează un impact de 776 milioane de euro la nivelul veniturilor pe lanţul valoric. Este una dintre concluziile studiului EY - „Piaţa abonamentelor medicale: analiza impactului economic şi social în România”, care evaluează influenţa abonamentelor medicale în economia României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cincizeci şi nouă de lei pe lună este suma minimă care ajută pacientul să se îngrijească de sănătatea lui, cu ajutorul unui abonament medical. Pe lângă consultaţiile de medicină general, internă şi de specialitate, abonaţii pot beneficia de un set de analize, discounturi consistente la imagistică, laborator,plus investigaţii în Camera de Gardă.  

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce te-ar ajuta un abonament medical, specialiştii spun că descoperirea timpurie a diverselor afecţiuni reduce costurile totale alocate sănătăţii familiei tale. Consultaţiile şi investigaţiile de rutină anuale pot depista din timp afecţiunile complicate.

Pe de altă parte, dacă situaţia o cere, iar starea ta de sănătatea ta este precară, poţi beneficia de reducerile şi includerile din abonament, plus acces la un sistem medical performant, integrat de sute de clinici şi mii de medici.

Pachetele diferă în funcţie de mai multe criterii, inclusiv în privinţa serviciilor şi a medicilor pe care pacientul îi poate accesa. Ele variază de la cele de bază, mai accesibile ca preţ, dar care oferă acces doar la o gamă mai restrânsă de servicii, până la cele premium, complexe, care includ o gamă largă de servicii medicale, acces la mai mulţi medici, diverse alte facilităţi în reţea etc.

Andreea Minuţă, Director Executiv Divizia Abonamente Regina Maria, vorbeşte de la ora 13.00, la Adevărul Live, despre evoluţia pieţei abonamentelor de sănătate şi avantajele pe care le au abonaţii individuali, de la investigaţiile anuale recomandate, dar şi sute de consultaţii şi investigaţii medicale (laborator, imagistică, radiologie), gratuit sau cu discount, în funcţie de pachetul fiecăruia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările