Şeful PMP dezvăluie strategia pentru perioada următoare: Fără alianţe cu alte partide. Ce spune despre prezidenţiale

0
0
Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu. FOTO: Captură
Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu. FOTO: Captură

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, susţine că partidul pe care îl conduce nu va face alianţe în perioada următoare şi nici nu va participa la vreun proiect de fuziune cu alte formaţiuni politice. Acesta a transmis că partidul pe care îl conduce i-a propus să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024.

Întrebat la Iaşi, într-o conferinţă de presă, dacă PMP urmăreşte în perioada următoare să intre într-o alianţă cu un alt partid, Cristian Diaconescu a răspuns: „Nu facem nici o alianţă şi nu participăm la nici un proiect de fuziune”.

Cât priveşte candidatura sa la alegerile prezidenţiale următoare, Diaconescu a spus că PMP i-a propus să intre în cursă.

„Partidul mi-a făcut onoarea şi a venit cu această propunere. Dar să ajungem acolo. Marea majoritate a partidelor probabil vor avea candidat la prezidenţiale, pentru că există diferenţe foarte mari de abordare, iar fiecare va încerca să rămână consecvent cu mesajul pe care îl va transmite. Vom avea după părerea mea foarte mulţi candidaţi. Cine va intra în turul doi va depinde de alianţele ce se vor putea realiza. Mi se par destul de complicate acum aceste alianţe, sigur că vom vedea ce va fi peste doi-trei ani”, a mai afirmat  Diaconescu.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri