Un preot din Mexic a oficiat liturghia cu căţelul în braţe. Părintele: „Căţeluşul meu este foarte bolnav şi dacă îl las acasă se întristează” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sensibilitatea acestui preot aminteşte de cea a unor „colegi” de-ai săi care au deschis uşile bisericilor pentru patrupezi Foto: Captură video
Sensibilitatea acestui preot aminteşte de cea a unor „colegi” de-ai săi care au deschis uşile bisericilor pentru patrupezi Foto: Captură video

Un preot din Mexic a oficiat liturghia cu căţelul în braţe: „îmi pare rău, dar căţeluşul meu este foarte bolnav şi dacă îl las acasă se întristează, aşa că l-am adus la slujbă”, relatează La Stampa.

Evenimentul s-a întâmplat în oraşul mexican Coahuila de Zaragoza, unde părintele Gerardo Zatarain García, preot în parohia Todos Los Santos, a celebrat slujba cu căţelul său, Paloma, în braţe, conform Mediafax.

„Îmi pare rău, dar căţeluşul meu este foarte bolnav şi dacă îl las acasă se întristează, aşa că l-am adus la slujbă”, a spus preotul, conform La Stampa.

Vestea s-a răspândit după ce o fotografie a făcut turul reţelelor sociale. Chiar dacă unora nu le-a plăcut „intruziunea”, majoritatea celor care au comentat au înţeles adevăratul sens al gestului.

„Înseamnă respect pentru viaţă. Mulţumim lui Dumnezeu că şi-a trimis slujitorii să dea exemplu” sau „cu un astfel de preot mă convertesc” - sunt doar două comentarii. 

Sensibilitatea acestui preot aminteşte de cea a unor „colegi” de-ai săi care au deschis uşile bisericilor pentru patrupezi, cu precădere de părintele João Paulo Araujo Gomes, pastor al Parohiei Sant'Ana Gravatá din Brazilia, care ducea animalele fără stăpân la slujbă şi îi invita pe credincioşi să adopte unul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite