Un bărbat de 49 de ani din SUA a fost găsit mort într-o casă plină de şerpi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
serpi

Un bărbat de 49 de ani a fost găsit mort într-o casă plină de şerpi. Poliţiştii încearcă să stabilească cauza morţii.

Ofiţerii au fost alertaţi după ce vecinii bărbatului din Charles County, Maryland, care nu-l mai văzuse de aproximativ o zi, s-au dus acasă la el să verifice dacă totul este în regulă şi au văzut prin fereastră că era căzut pe pardoseală.

Un echipaj de poliţie a intrat în locuinţă şi l-au găsit pe bărbatul de 49 de ani inert, înconjurat de 124 de şerpi, care, însă, se aflau în cuşti. El a fost declarat mort, fiind declanşată o anchetă pentru determinarea cauzei decesului.

Poliţia a sesizat autorităţile pentru controlul animalelor pentru a se ocupa de şerpi. Aceştia s-au arătat uluiţi de ce au găsit în casa bărbatului, relatează NBC Washington, citat de digi24.ro

„În interiorul casei, au fost descoperiţi peste 100 de şerpi veninoşi şi neveninoşi, din diferite specii, aflaţi în cuşti”, a transmis biroul şerifului.

În casă au fost găsiţi pitoni, şerpi cu clopoţei, cobre şi mamba negre, multe din specii fiind interzise în Maryland. Reptilele, care „par să fie bine îngrijite”, au fost preluate şi urmează să fie transportate la diferite unităţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite