O pisică a supravieţuit miraculos, fără nicio zgârietură, după ce a sărit de la etajul 5 al unei clădiri în flăcări VIDEO

O pisică a supravieţuit miraculos, fără nicio zgârietură, după ce a sărit de la etajul 5 al unei clădiri în flăcări VIDEO

Pisica nu a fost rănită FOTO: Captură video

O pisică din Chicago a devenit vedetă pe internet după ce a supravieţuit unui salt uriaş. Felina a sărit pe o fereastră de la etajul 5 pentru a scăpa dintr-un apartament cuprins de flăcări.

Personalul Departamentului de Pompieri din Chicago înregistra un videoclip cu exteriorul clădirii, în timp ce pompierii stingeau focul, când o pisică neagră a apărut prin fumul de la o fereastră spartă. Felina a testat cu labele din faţă marginea clădirii şi apoi a sărit.
 
Martorii la scenă au rămas înmărmuriţi.
 
Curajoasa pisică a sărit, a ratat un perete şi a aterizat pe toate cele patru labe pe un petic de iarbă. A mai făcut o săritură şi apoi a fugit.
 
„A intrat sub maşina mea şi s-a ascuns. După câteva minute, a ieşit şi a încercat să sară zidul pentru a intra înapoi”, a povestit purtătorul de cuvânt al pompierilor, Larry Langford, arată digi24.ro.
 
Pisica nu a fost rănită, spune Langford, care încearcă să-i găsească proprietarul.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările