Veste teribilă pentru echipa de Fed Cup a României. Ce anunţ a făcut Ion Ţiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şansele România de calificare la turneul final de la Fed Cup, competiţiei care va avea loc în perioada 14-19 aprilie la Budapesta, s-au micşorat considerabil.

Conform unui anunţ făcut de presedintele Federatiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, cea mai bună jucătoare de tenis a României a luat decizia să nu joace în confruntarea pe care Romania o va avea cu Rusia, în partida decisivă pentru calificarea la turneul final al competiţiei feminine pe echipe.

"Simona mi-a zis ca nu vrea sa vina sa joace la Fed Cup pentru ca se concentreaza pe Jocurile Olimpice", a dezvaluit Ion Tiriac la SportEd Talks, citat de ziare.com.

La turneul final de anul viitor se vor califica cele 12 câştigătoare ale meciurilor de baraj şi pentru a ajunge acolo  echipa ţării noastre ar trebui să elimine Rusia, într-un meci programat să se joace pe 7 si 8 februarie 2020, la Cluj

Simona Halep a anunţat încă din vară că intenţionează să boicoteze Fed Cup dacă ITF va schimba formatul competiţiei.”Iubesc Fed Cup şi nu aş schimba-o niciodată. Dacă se va schimba Fed Cup, nu voi mai juca. Îmi place formatul de acum, iar dacă îl vor schimba va fi diferit, pentru că Fed Cup înseamnă să joci acasă şi în deplasare”, a declarat românca la vremea respectivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite