Ungaria, răsplătită pentru modul în care a învins pandemia: Onoare mare pentru Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viktor Orban a gestionat excelent criza sanitară în Ungaria
Viktor Orban a gestionat excelent criza sanitară în Ungaria

Pe când la noi, numărul cazurilor de coronavirus e într-o creştere permanentă, în Ungaria, de la începutul crizei, s-au înregistrat doar vreo 5.000 de îmbolnăviri şi ceva mai mult de 600 de decese.

Având în vedere că în Ungaria criza COVID-19 e ţinută de mult sub control, iar vieţile oamenilor au revenit la normal, forul care conduce fotbalul european a considerat că această ţară merită să primească găzduirea unui eveniment de mare anvergură.

Vorbim despre Supercupa Europei, meciul în care se confruntă câştigătoarea Ligii Campionilor şi învingătoarea din Europa League. Partida va avea loc pe 24 septembrie. 

Programată, iniţial, pe Estádio do Dragão din Porto, pe 12 august, meciul se va disputa la Budapesta, pe arena Puskas Ferenc. 

UEFA vrea să folosească evenimentul ca pe un experiment şi ia în calcul să permită accesul spectatorilor pe stadion, pentru prima dată după începerea pandemiei. Se estimează că publicul va putea ocupa 30% din capacitatea arenei, dar o decizie oficială va fi luată în zilele următoare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite