Un suedez râde de România: „E ţara în care totul e posibil!“. Decizia care l-a şocat în plină pandemie

Un suedez râde de România: „E ţara în care totul e posibil!“. Decizia care l-a şocat în plină pandemie

Tomas Ryde e indignat că în România se va juca handbal, în curând

Chiar dacă Suedia are o abordare aproape unică în lume în lupta cu coronavirusul, cu restricţii minime, unii cetăţeni ai ţării se uită strâmb la ce se întâmplă la noi, unde, în curând, vom avea două luni de carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

România a oprit viaţa normală într-o tentativă disperată de a încetini răspândirea coronavirusului şi, chiar dacă starea de urgenţă se va încheia la 15 mai, e clar că nici după această dată multe activităţi nu se vor relua, la fel ca înainte.
 
Pandemia a creat o lume cu multe necunoscute şi, inclusiv sportul de performanţă încearcă să se adapteze la această nouă realitate. Deocamdată, şefii diferitelor federaţii caută soluţii pentru reluarea competiţiilor şi cei de la handbal au stabilit ca băieţii să dea drumul la meciuri, începând cu 31 mai, în timp ce fetele ar trebui să revină pe parchet la 5 iunie. E o decizie care plasează România într-o situaţie aproape unică în Europa, după cum „Adevărul“ a explicat aici.
 
După anunţul făcut de Federaţia Română de Handbal (FRH) privind continuarea întrecerilor interne, fostul selecţioner, Tomas Ryde, s-a arătat indignat de ce se întâmplă aici, având o postare ironică pe reţelele de socializare.
 
„99% dintre sporturile de echipe sunt anulate, deoarece oamenii sunt mai importanţi decât banii. Apoi, Federaţia Română de Handbal decide ca liga să fie terminată. Va reîncepe pe 31 mai şi vor fi 10 meciuri în 22 de zile. Dumnezeule, totul este posibil în România!!!“, a scris Ryde.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările