Un potenţial bestseller: Au apărut fragmente din autobiografia Anamariei Prodan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Lansarea celor două volume va avea loc, joi, de la ora 15.00, însă admiratorii impresarului FIFA au deja posibilitatea să-şi plaseze comenzile online.

Ştirea zilei în fotbalul românesc a fost legată de faptul că Anamaria Prodan îşi va lansa cele două volume autobiografice care pot fi achiziţionate contra sumei de 180 de lei (preţ promo, cu o reducere de 20 de lei faţă de preţul iniţial).

Considerată o femeie de succes în România, Anamaria Prodan (47 de ani) şi-a făcut o autodescriere savuroasă şi unele fragmente din cele două volume au „transpirat“ deja în presă. Iată pasajele care ne oferă o imagine despre ce putem citi în autobiografia intitulată „Da, sunt cea mai bună!“.

Cum s-a prezentat Anamaria Prodan?

*Eu am fost mereu acea Anamaria Prodan care a stat dreaptă în faţa tuturor, am vorbit nestingherită şi nu mi-a fost teamă de nimeni şi de nimic. Era clar că şi bărbatul meu trebuia să fie la fel ca mine şi amândoi ne-am completat perfect unul pe celălalt. Eu, un vulcan care erupea din oră în oră, destul de periculos, pentru că niciodată nu ştiai până unde coboară lava şi ce poate afecta în momentele acelea de vâltoare.

Ce l-a descris pe soţul ei, Laurenţiu Reghecamp?

*El, un tip de un bun-simţ incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamţ veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate şi de-o voinţă rare, care, atunci când îşi pune ceva în cap, trebuie să se întâmple.

Cum a descris femeia perfectă?

*Când am anunţat că întru în fotbal, am spus aşa: femeia perfectă în viaţă şi mai ales în fotbal este aceea care are ochii mai deschişi decât are picioarele şi mintea mai mare decât sănii. Sunt atât de setată pe ce am de făcut, atâta încredere în forţele proprii mă defineşte, sunt atât de temerară, încât orice îmi pun în minte ştiu că voi realiza!

*Poate că de multe ori nu am pus, vorba aceea, punct când trebuia şi am folosit virgula, dar mereu am revenit şi am închis perfect 'operaţia'. Exact că un chirurg care, atunci când a deschis operaţia încă o dată, a închis-o perfect a două oară şi aproape nu se mai vede tăietura.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite