Tenis: Perechea Begu/ Stojanovic a pierdut în semifinalele probei de dublu la Melbourne Summer Set 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Begu

În semifinalele probei de dublu din cadrul turneului Melbourne Summer Set 2 (WTA 250), perechea formată din jucătoarea română de tenis Irina Begu şi sârboaica Nina Stojanovic a fost învinsă de cuplul Bernarda Pera (SUA)/Katerina Siniakova (Cehia/N.2), cu 9-7 (7), 6-1, 10-5.

Pera şi Siniakova, capi de serie numărul doi, care câştigaseră în primul tur cu 6-2, 7-6 (5) contra româncelor Simona Halep/Gabriela Ruse au reuşit să îşi adjudece semifinala şi să ajungă în finala de dublu a Melbourne Summer Set 2. Favoritele numărul trei, Begu/ Stojanovic, au trebuit să se încline în faţa adversarelor lor după o oră şi 41 de minute de joc.

Doar primul set a fost echilibrat în semifinală, Begu şi partenera sa ratând o minge de set la 5-3 şi câştigând în tiebreak, cu 9-7, la a cincea minge de set. Pera şi Siniakova au dominat actul secund, în care au avut 4-0 (6-1), ca şi super tiebreak-ul, adjudecat cu 10-5.

Begu şi Stojanovic vor primi un cec de 3.800 de dolari şi 110 puncte WTA la dublu. La simplu, Irina Begu s-a oprit în sferturi. Turneul este dotat cu premii totale de 239.477 de dolari americani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite