Horia Tecău a părăsit Turneul Campionilor după o victorie. Şi-a anunţat retragerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău
Horia Tecău

Perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz a învins cuplul Marcel Granollers/Horacio Zeballos cu 6-3, 6-7 (1), 10-6, în ultimul meci din Grupa Verde a Turneului Campionilor

Tecău şi Krawietz, la ultimul meci împreună, fără şanse de calificare în semifinale după ce au pierdut primele două partide, au obţinut victoria într-o oră şi 39 de minute. Pentru evoluţia lor de la Torino, Tecău şi Krawietz au primit 115.000 de dolari şi 200 de puncte ATP la dublu. Tecău a participat pentru a şaptea oară la Turneul Campionilor, după ce la ediţiile precedente a făcut-o alături de suedezul Robert Lindstedt (2011, 2012) şi de olandezul Jean-Julien Rojer (2014, 2015, 2017, 2019). În 2015, a şi câştigat trofeul, după o finală cu Florin Mergea şi Rohan Bopanna.

Tecău şi-a anunţat şi retragerea pe contul de Facebook: „O mulţime de emoţii am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces. Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-au răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna. Acum, este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit şi să transformăm toată această energie într-o nouă formă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite