Spectacol la Arcul de Triumf în weekend: Finala Campionatului Naţional de Super Rally

Spectacol la Arcul de Triumf în weekend: Finala Campionatului Naţional de Super Rally

Ultima etapă a sezonului 2021 din Campionatul Naţional de Super Rally va avea loc, sâmbătă, în Bucureşti, între Arcul de Triumf şi Casa Presei Libere, un total de 37 de concurenţi din 5 ţări fiind anunţaţi la start.

După ce în acest an etapele s-au desfăşurat în centru oraşelor Mangalia, Târgu Mureş, Deva şi Craiova, etapa finală va avea loc pentru al patrulea an în Capitală. Trofeul Unicredit Leasing powered by Audi strânge piloţi din cele mai importante discipline din motorsportul românesc.

Deja campion naţional absolut la super rally, graţie celor patru victorii din acest sezon, francezul Jerome France nu va mai fi pilot la monopostul Formula Renault, ci la un prototip Nova Pro de ultimă generaţie. Cu Formula Renault vor fi prezenţi belgianul Didier Balcaen şi Dani Oţil, aceştia urmând să împartă maşina. 

Vicecampion în acest an şi, totodată, promotor al campionatului, Mihai Leu ar putea pilota pentru ultima oară modelul Ferrari 458 Challenge, acesta dorind să concureze din 2022 cu un model mai performant.

Pilot în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), Raul Badiu se întoarce în competiţiile interne cu un model Porsche 911 GT3 Cup.

Finala celor mai buni 12 piloţi va începe de la ora 15.15 şi va fi transmisă în direct pe Look Sport.

Organizatorii insistă pe respectarea măsurilor de prevenţie şi protecţie în contextul pandemic, astfel încât toţi participanţii la eveniment sunt rugaţi să poarte masca în spaţiile închise şi deschise, păstrând de asemenea distanţarea socială, precum şi celelalte măsuri solicitate de autorităţi.

Programul etapei

Sâmbătă 23.10.2021

Deschiderea Parcului Service - 01.00

Verificări tehnice iniţiale – Parcul Service 08.00 – 08.30 

Recunoaşteri (cu maşina de concurs) 08.45 – 09.15 

Runda 1 - Calificări (4 manşe) 09.30 – 15.00 

Runda 2 – Finala, primii 12 clasaţi după runda 1 (3 manşe) 15.15 – 16.45 

Festivitatea de premiere – Parcul Service 17.15

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările