Se ştiu participanţii de la Turneul Campionilor. Care este jucătorul calificat în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas

Cu o săptămână înainte de debutul competiţiei de la Londra, care va avea loc în intervalul 15 – 22 noiembrie, s-au ocupat toate cele opt poziţii din cele două grupe.

Diego Schwartzman (9 ATP) este ultimul  sportiv care a obţinut dreptul de participare, fiind pentru prima dată în cariera argentinianului când reuşeşte să ajungă la întrecerea ce îi adună la start pe cei mai buni jucători ai sezonului. 

Schwartzman, 28 de ani, a devenit sigur de calificarea la Turneul Campionilor abia săptămâna trecută. Chiar dacă a fost eliminat în sferturile de finală ale competiţiei Master de la Paris, el a profitat de faptul că ceilalţi contracandidaţi ai săi, Carreno Busta şi Milos Raonic, s-au oprit în aceeaşi fază a comeptiţei.

Cu excepţia lui Roger Federer (5 ATP), turneul din capitala Angliei de anul acesta îi va avea la start pe cei mai în formă jucători ai momentului: Novak Djokovic (1 ATP), Rafael Nadal (2 ATP), austriacul Dominic Thiem (3), Danil Medvedev (4 ATP), grecul Stefanos Tsitsipas (6), germanul Alexander Zverev (7) şi rusul Andrei Rublev (8).

Roger Federer a participat în 2020 doar la un turneu, Australian Open, unde a pierdut în semifinale, în faţa sârbului Novak Djokovici, dar plănuieşte să revină pe teren în luna ianuarie, tot cu ocazia turneului de Grand Slam de la antipozi. 

Campionul în exerciţiu la Londra este Tsitsipas (foto), în timp ce jucătorul cu cele mai multe titluri dintre cei prezenţi este Novak Djokovic, 5 trofee.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite