România s-a calificat la barajul de accedere pentru Cupa Davis. Horia Tecău va continua să joace pentru „tricolori”!

România s-a calificat la barajul de accedere pentru Cupa Davis. Horia Tecău va continua să joace pentru „tricolori”!

Horia Tecău

România s-a calificat la barajul de accedere pentru Cupa Davis, după ce perechea Horia Tecău/Marius Copil a adus a treia victorie pentru „tricolori”. La finalul meciului, Tecău a lăsat să se înţeleagă că va mai juca cel puţin încă un meci în această competiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

România nu a făcut niciun pas greşit cu Peru în încercarea de a ajunge la barajul de accedere la Davis Cup Finals, după ce Nicolae Frunză a trecut de Nicolas Alvarez (6-2, 6-4) şi Marius Copil de Conner Huertas del Pino (7-5, 6-2), venind rândul perechii Horia Tecău/Marius Copil să câştige, ei depăşindu-i pe Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino cu 4-6, 6-3, 6-2.

„Tricolorii” vor juca barajul în prima parte a anului viitor cu o echipă ce va fi stabilită prin tragere la sorţi.

„Mereu am încercat să ajung titular în echipa de Cupa Davis, să ajung să aduc puncte României, să reprezint ţara la cel mai înalt standard de efort, atitudine, profesionalism. Şi pot spune după o carieră lungă că sunt împlinit de acest lucru. Mergem înainte, se pare că va mai fi un meci", a declarat Horia Tecău (36 de ani).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările