Petrolul Ploieşti a transferat doi jucători din Olanda

Petrolul Ploieşti a transferat doi jucători din Olanda

Patrick N'Koyi şi Gevaro Nepomuceno.

FC Petrolul Ploieşti anunţă perfectarea transferurilor definitive ale fotbaliştilor Patrick N'Koyi şi Gevaro Nepomuceno.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambii urmează să se alăture echipei începând cu 1 iulie. La jumătatea unui sezon în care ocupă locul secund în Liga I şi este calificată în semifinalele Cupei României, având şanse reale de a realiza primul event din istoria clubului, Petrolul îşi pregăteşte deja viitoarea ediţie de campionat. Gruparea ploieşteană a definitivat, astăzi, achiziţionarea jucătorilor Patrick N'Koyi şi Gevaro Nepomuceno, fiecare dintre ei semnând contracte valabile în următorii 3 ani.
Cei doi sunt colegi şi evoluează în prezent la Fortuna Sittard, în liga secundă olandeză, unde vor rămâne până la încheierea sezonului, urmând să devină petrolişti, în mod oficial, la data de 1 iulie 2014.
În vârstă de 24 de ani, N'Koyi este de origine congoleză şi joacă atacant, în timp ce olandezul Nepomuceno are 21 de ani şi evoluează ca mijlocaş ofensiv în banda stângă.

Cei doi au ţinut să-i salute pe suporterii ploieşteni, pozându-se cu tricoul şi fularul Petrolului şi au declarat la unison că abia aşteaptă să intre în haita lupilor.

Sursa: fcpetrolul.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: