Organizatorii au anunţat ora partidei Halep - Pliskova. Când are loc marele meci pentru un loc în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnirea dintre SImona Halep şi Karolina Pliskova, din etapa a treia a Grupei Violet de la Tunrneul Campioanelor, este meciul vedeta al zilei vedetă.

Astfel, organizatorii au decis ca partida care va stabili cea de a doua jucătoare calificată în careul de aşi al competiţiei să fie a doua a zilei de vineri şi nu va începe mai devreme de ora 14.00 

Simona Halep şi Karolina Pliskova au fiecare câte o victorie şi câte un eşec în primele două meciuri jucate la Shenzhem. Ambele sportive au pierdut partidele cu Elina Svitolina şi le-au câştigat pe cele cu Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu a fost nevoită să abandoneze în timpul meciului de azi cu Pliskova şi va efectua un control medical, înainte de a decide dacă va mai juca la Turneul Campioanelor.

În cazul în care răspunsul medicilor va fi negativ, pentru ultimul din grupă al Svitolinei organizatorii vor apela la Sofia Kenin (12 WTA), a doua jucătoare aflată pe lista rezervelor. Prima a fost Kiki Bertens (10 WTA), care a înlocuit-o pe Naomi Osaka (3 WTA) după prima rundă, în Grupa Roşie. Singura miză ultimei partide a Svitolinei este una financiară, învingătoarea urmând să fie răsplătită cu suma de 305.000 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite