Novak Djokovici a primit rezultatul ultimului test pentru coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici are motive să răsufle uşurat, după noile teste pentru coronavirus.
Novak Djokovici are motive să răsufle uşurat, după noile teste pentru coronavirus.

Novak Djokovici şi soţia sa, Jelena, au fost re-testaţi pentru coronavirus şi, după zece zile de auto-izolare, ambii au primit rezultate negative, a anunţat un comunicat dat publicităţii, joi, de echipa managerială a numărului unu mondial din tenisul masculin.

Lumea a erupt după ce Novak Djokovici a organizat în ţările balcanice primul turneu demonstrativ de tenis cu spectatori. Proiectul său caritabil a fost însă întrerupt la jumătate, după etapele din Serbia şi Croaţia (înainte de a se fi desemnat un câştigător), întrucât mai mulţi participanţi, printre care Djokovici, Grigor Dimitrov, Borna Corici, Victor Troicki sau Goran Ivanisevici - antrenorul lui Novak, au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19.

Atacat violent în ultimele două săptămâni pentru că a ignorat toate recomandările de distanţare fizică anunţate în lumea întreagă, Djokovici s-a ferit să mai posteze în nume propriu pe reţelele de socializare, însă rezultatele noilor teste au fost comunicate de către oamenii săi de încredere. Aceştia au accentuat faptul că soţii Djokovici au respectat de această dată toate recomandările medicilor.

Potrivit informaţiilor transmise jurnaliştilor, Novak şi Jelena nu au prezentat simptomele caracteristice noului coronavirus. Soţii Djokovici au fost testaţi la Belgrad.

Recent, premierul Serbiei, Ana Brnabic, a cerut public ca Novak Djokovici „să fie lăsat în pace“, asumându-şi întreaga responsabilitate pentru evenimentele de la Adria Tour, întrucât disputarea meciurilor cu spectatori nu a încălcat vreun ordin al autorităţilor, la fel cum au stat lucrurile şi cu prezenţa în club a amicilor lui Nole.

Novak Djokovici a devenit însă un fel de inamic public numărul unu la nivel mondial, mai ales în condiţiile în care de numele său se leagă aşteptări imense în ceea ce priveşte negocierile pentru reluarea turneelor de tenis, sârbul fiind şi preşedinte al Consiliului Jucătorilor din ATP.

CITEŞTE ŞI:

Lumea tenisului, zguduită: Djokovici are coronavirus! Unde a făcut testul

Djokovici, desfiinţat după ce a organizat o „bombă“ cu COVID: „O decizie cretină!“

Serbia, un alt univers! Tribune pline-ochi, la turneul organizat de Novak Djokovici: Thiem a câştigat trofeul

VIDEO Petrecere de zile mari la Belgrad! Djokovici, Thiem şi Zverev au uitat de inhibiţii

OPINIE Novak Djokovici a făcut un mare bine omenirii: Lecţia pe care ne-a predat-o involuntar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite