Nebunul de la French Open: Meciul Mariei Sakkari, întrerupt la Paris! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Sakkari, încurcată puţin de întreruperea meciului în setul doi
Maria Sakkari, încurcată puţin de întreruperea meciului în setul doi

Roland Garros se joacă, în acest an, cu tribunele arhipline, fără restricţii sanitare, după două ediţii în care pandemia de COVID-19 şi-a pus amprenta asupra turneului. Acum, pericolul reprezentat de SARS-CoV-2 s-a diminuat, însă problemele apar din cauza unor indivizi cu un comportament ciudat.

Tenisul a fost considerat mult timp sportul-alb datorită eleganţei jucătorilor, dar şi a faptului că publicul care asista la meciuri avea, totuşi, un alt tip de comportament, fără legătură cu ce se întâmplă pe arenele de fotbal, de pildă.

Acum, nici jucătorii de tenis nu mai sunt ce au fost, dovadă şi scandalurile provocate de sportivi precum Nick Kyrgios şi Alexander Zverev, şi nici fanii care vin la meciuri nu diferă mult de oamenii aflaţi în tribune la partidele de fotbal. De altfel, duminică, confruntarea Sakkari – Burel din turul I de la French Open a fost întreruptă, timp de câteva minute, tocmai din cauza unui spectator.

Eurosport, postul care transmite turneul de la Roland Garros, a furnizat imaginile cu incidentul care a marcat finalul meciului câştigat de Sakkari, scor 6-2, 6-3: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite